Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Max hanyadik randin legyen csók, hogy a csaj ne kezdjen kételkedni?
Jó pár esetről hallottam hogyha sokadik randin sincsen csók,akkor azt hiszik,hogy a pasi csak barátkozni akar.
Max hanyadik randin legyen csók?
Erre nincs szabály.
Mióta ismeritek egymást, mennyire.
Érezni kell a megfelelő pillanatot.
Másodikon vagy harmadikon szerintem, de fontos, hogy előtte máshogyan is jelezd neki, hogy tetszik: ölelések, kezének olykor megfogása, puszik arcra, arc simogatás. Fontos az is is, hogy a csók egy kicsit csendesebb helyen legyen, egy parkban, természetben inkább, mintsem forgalmas utcán vagy amerre sokan járnak :).34N.
Első randi után két-három órával fontos egy rövid sms küldése is: "Nagyon kedves vagy, köszönöm a randit.", "Kellemes társaság vagy, jó volt beszélgetni.", stb. :).
NEM lehet erre így választ adni.
Barátnőm úgy van vele, hogy ha 2.-3. randin nincs csók, akkor veszett ügy.
Én meg úgy vagyok vele, hogy ha nem ismerek valakit 1 éve legalább, akkor inkább semmilyen formában ne érjen hozzám.
Honnan kellene tudni, hogy a kiszemeltednek mi jön be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!