Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem, mit tegyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tirb84 kérdése:

Van esélyem, mit tegyek, randizni hivjam?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapja szakitottunk az exemmel,ő lehordott mindennek ezért az egom eléggé lent van.. Kb. egy hónapja elkezdtem járni edzőterembe ahol nekem első pillanattól fogva megtetszett egy gyonyoru mosolyu szep szemu tokeletes alaku csinos lány. Na most én nem gondoltam volna,hogy egy ilyen csaj szóba állna velem. Mivel egy héten ötször jarok edzeni ezért többször találkoztunk mindig köszöntünk egymasnak es ő mindig rám mosolygott,de viszont olyan palikkal szokott ott edzeni hogy en sehol se vagyok hozzajuk kepest. Bar mondjuk ennek ellenere egyedulallo. Egyszer az öltözőbe leállt velem beszélgetni,megtudtam hogy mennyi idős ilyen alap dolgokat róla... Másnap is odajött hozzám beszelgetni,meg még egyszer amikor talalkoztunk.. Mivel megtudtam a nevét bejelöltem az ismert közösségi oldalon es visszajelolt. Erdeklodesbol rairtam hogy van,eloszor nem irt vissza, aztan talalkoztunk beszelgettunk ott bocsanatot kert,h megnezte de dolgozott es utana kiment a fejebol,de mivel nekem kisebb autobalesetem volt,folyamatosan en beszeltem es azt meseltem,aztan mivel elbeszeltem az idot mondta mennie kell edzeni. Ezert uzenetbe bocsanatot kertem tole,h csak en beszeltem es nem erdeklodtem ő hogy van.. Erre irt h minden oke nala es viszonozta a kerdesemet,de csak ugy roviden tomoren. Ja es vannak kisebb nyelvi nehezsegek is,mivel amikor kb masfel honapja kijottem dolgozni es meg nem beszelek perfektul angolul csak igy nagyjabol. Mit tegyek,lehet eselyem nala? Hivjam el kavezni vagy vacsorazni vagy ebedelni vagy tudna valaki valami jo programot mondani. Tudom hogy az elete az edzes a munkaja (egeszsegugyben dolgozik) meg lovagol. Hogyan tudnek neki udvarolni vagy kedveskedni? A bokkeno az egeszben,hogy en is csaj vagyok... De viszont rolam levagni,h en milyen beallitottsagu vagyok.
2019. aug. 7. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom ugyanúgy hívd el valahova ahogy mások is szokták. Először talán kicsit barátilag inkább.
2019. aug. 7. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Először is tisztázd le magadban, hogy aklor is szivesen lognal-e vele, ha hetero lenne. Mert ugye benne van a pakliban. Aztan hivd el kavezniy ott tereld a kapcsolatokra a szot es igy hamar kiderul.
2019. aug. 7. 18:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Persze,ha hetero az sem gond ezt tiszteletben tartom,es ettol fuggetlenul hogy nekem bejon meg igy szivesen baratkoznek vele,ha nem lenne semmi. Mivel most igy par ezer kilometerre otthontol uj kornyezetbe a barataim sincsenek itt ebbe a varosba csak kicsit messzebb ezert jol jonne par barahaver.
2019. aug. 7. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!