Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretnék találkozni egy fiúval de? ->
ez jó dolog.
találkozz vele ,nem fogja érdekelni ,hogy ,hogy nézel ki.
mert ő gondolom mikor megismert nem egyből a képet látta hanem a belsőt szal
találkozz ve ;)
Amúgy nálam már volt ilyen.. Egyik haveromon keresztül ismertem meg egy pasit, felvett msn-re... Tök jól eldumáltunk és megbeszéltük, hogy találkozunk is. Aztán amikor odaértem, elkezdtem várni rá... azt hittem késik. Hát majdnem, mert ott állt mellettem. Húú egy kicsit gáz volt. :DD De komolyan mondom, nem ismertem meg, csak feltűnően néztem, hogy ő-e az, mert szinte csak ő várt ott. Ettől függetlenül elvoltunk, nagyon jófej volt élőben is... viszont nem úgy nézett ki, mint a képeken. De azóta is haverok vagyunk... :)
Nagyon nagy a különbség? Camozz vele, az nem hazudik annyit, mint egy jól beállított kép. :DD De szerintem is találkozz vele, nyugi nem lesz baj. :)
16/L
mi lenne, hogy ha előbb kameráznátok msnen?
akkor lát "élőben" és nem lehet nagy a pofáraesés.
véleményem szerint élőben egyáltalán semmi baj sincs veled, csak kevés az önbizalmad :)
18/L
Ami elrettentene :
-Ápolatlan (büdös , össze-vissza áll a haja , nagy koszos -körmök, sárga gusztustalanul álló fogak stb.)
-meg ha hazudott kinézetét illetően , mondjuk azt mondja hogy telt testalkatú , de köben meg egy csontkollekció(vagy fordítva is igaz , érted a lényeget)
1-2 bőrhiba(pattanás mondjuk) meg nem számít semmt , az bárkin előfordulhat , és lehet is kezelni.
lehet h pont tetszeni fognak neki a szépséghibáid. vagy esetleg beszélj vele erről.hm?
talizz vele mindenképp!
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!