Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos a félelmem? Tiltsam le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a félelmem? Tiltsam le ezt az embert?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem a neten egy fiúval. Jókat beszélgettem vele az elmúlt pár napban. Még nem találkoztunk. Ami az elején feltűnt, hogy túl sokat írkál, kérdőre von, ha nem írok neki egyből vissza. Betudtam annak, hogy szeretne megismerni, várja az üzeneteimet, hasonlók. Most viszont arra kért, hogy mutassam meg neki, kikkel beszélgetek rajta kívül. Ez már a beteges kategória, ami később fokozódni fog és lépjek most le, vagy szerintetek ez normális, hogy erre kért? Azon akadtam ki, hogy turkálni akar az üzeneteim között. Egyelőre nem írtam neki vissza.

19/L, 20/F

2019. aug. 4. 23:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, letiltottam.
2019. aug. 5. 00:01
 12/17 anonim ***** válasza:
38%
A letiltás gusztustalan, a fiú viszont tényleg veszélyesnek tűnik. Szerintem írd meg neki, hogy zavar a nyomulása, ezért meggondoltad magad, és ha elkezd zaklatni, csak akkor tiltsd.
2019. aug. 5. 00:08
 13/17 anonim ***** válasza:
14%
No, látom, elkéstem. :D
2019. aug. 5. 00:08
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
#12 Aki ilyet kerdez, annak kar barmi ilyet mondani. Nem fogja megerteni.
2019. aug. 5. 00:29
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Dehogyis... ne írj neki semmit, tiltsd le és kész. Nem is ismeritek egymást, főleg nem személyesen.
2019. aug. 5. 00:34
 16/17 anonim ***** válasza:
6%

Kedves mindenki! :D

Akkor ha már ismeritek a másikat és akkor csinál ilyet azzal mi a helyzet? : D

Nem hiszem hogy annyira azért szitkozódni kéne kedves ártatlan lánykák

2019. aug. 5. 01:23
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

"Most viszont arra kért, hogy mutassam meg neki, kikkel beszélgetek rajta kívül. Ez már a beteges kategória, ami később fokozódni fog és lépjek most le, vagy szerintetek ez normális, hogy erre kért?"

Az is érdekes, hogy másoktól kell megkérdezned, hogy ez normális-e?

Létezik egyébként olyan is, hogy levéltitok megsértése.

2019. aug. 5. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!