Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LAZA kapcsolatra, nem mindegy?
Figyelt kérdés
Lányok, nők, asszonyok, ha LAZA (Kötetlen, bulizós, szex, ide-oda elmegyünk,...)kapcsolatra kerestek csak pasit, akkor miért baj, hogy a pasi nős?
HA van mellette energiája, ideje, pénze, lehetősége, akkor miért nem mindegy?
Mert attól, hogy neki nincs, nekem még van gerincem.
2019. aug. 3. 17:19
2/9 anonim válasza:
Ha mindegy, akkor inkább keresek olyat, akinél bármikor találkozhatunk, csak úgy szabadon felugorhatok hozzá, és akivel nem kell titokban tartanunk egyáltalán a másik létezését. Egy házas pasi bármikor lemondja a megbeszélt találkát, programot, időre megy mindig haza, nem lehet csak úgy igazán lazán időt tölteni együtt, mert hiszen neki családja van, igyekszik a felesége elől titkolni a viszonyunkat. Kell a fenének ez a macera, inkább keresek egy független férfit ilyen célra is. Semmi kedvem utána mindenféle ribinek elkönyvelve lenni, csak azért, mert valaki nem tudta a gatyájában tartani magát, hiába, hogy pedig pontosan erre tett ígéretet korábban másnak.
2019. aug. 3. 17:24
3/9 anonim válasza:
Ahogy az egyes mondja. Mondjuk eleve bele sem megyek ilyen "szexkapcsolatosdiba" senkivel, független hogy házas vagy sem, de ha mégis erre adnám a fejem teljességgel kizárt, hogy azt olyannal tegyem, aki nős!! És undorító, hogy valaki ilyesmibe belemegy. De a legnagyobb féreg a férfi, aki ahelyett hogy elválna és utána kefélne, inkább gerinctelen, aljas módon felreb*aszik, miközben a felesége otthon várja. Brrrrr....
2019. aug. 3. 17:27
4/9 anonim válasza:
Aki ilyet keres, azt nem igazán zavarja ez az apróság. Volt aki azt mondta ettől csak izgibb a dolog.
2019. aug. 3. 17:30
5/9 anonim válasza:
Volt idő, amikor úgy gondoltam, mindegy. Meggondoltam magam, amikor a felesége felhívott telefonon. Akkor vágott arcon a valóság, hogy az a másik fél is ember, és szégyelltem, hogy nem ismertem fel, hogy érzései vannak, és ezekért én IS felelős vagyok. Mert igenis felelős vagyok azért, amit teszek, azért is, akivel teszem és annak következményeiért is. Nem én fogadtam hűséget, ez tény, de aki csábít, pont ugyanannyira bűnös, mint az, aki enged a csábításnak.
Szóval engem ez a tapasztalat ébresztett fel a nemtörődömségből. 19 voltam és nekem is komoly lecke volt.
2019. aug. 3. 17:32
6/9 anonim válasza:
Engem nem zavar, nem az én házasságom.
2019. aug. 3. 19:49
7/9 anonim válasza:
Hallottam olyat is. hogy társkeresőn független férfi nősnek adja ki magát, így keres laza kapcsolatot. Aztán ott vannak az érzelmileg, testileg kiéhezett 45 +-os nők. Igaz eredetileg ők nem erre vágynának, hogy titokban csak szexre járjanak össze egy férfival..... Hogy ez a pasinak miért jó? Az, hogy nem kell + energiát, pénzt beletennie a kapcsolatba. Egy barátnőt illene néha meghívni mondjuk egy pizzára. névnapot stb. megünnepelni. Néha közös program, strand....... Ha nősnek állítja be magát és a nő belemegy mindez nincs. Ó, Ő gáláns lenne, de hát ugye nem mutatkozhatnak, idejével is el kell számolni mert hát ugye az asszony....Ha szerencséje van, van a nőnek lakása. Felmegy hozzá, kielégül, lezuhanyzik, esetleg a nő még meg is kínálja..... Kérdező! egy LAZÁT kereső férfi pont az általad leírt energia, idő, pénz amit nem akar beletenni egy kapcsolatba!
2019. aug. 3. 20:04
8/9 anonim válasza:
Férfiként mondom, hogy egyetértek az első válasszal. Attól hogy te megcsalod a párodat, vannak még emberek, akiknek van gerincük és nem szeretnének részt venni egy másik ember becsapásában (szépen fogalmazva). "Mert vétkesek közt cinkos aki néma"
Vannak ilyen és olyan emberek is. El kell fogadni.
2019. aug. 3. 20:56
9/9 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy amikor van üres fél órád, és füttyentesz, akkor ugorjak, vagy laza kapcsolatban vagyunk. Nagyon nem.
Teszem azt, a feleséged lázas beteg, az ágyból alig tud kikelni, szüksége van rád. Hívlak, hogy jól jönne egy egészségügyi dugás. Két dolog lehet.
1. Nem jössz, mert a feleségednek szüksége van rád. Ez érthető, csak ugye erre ki kíváncsi. Akkor már inkább egy független férfi, aki bármikor mozgósítható.
2. Otthagyod a feleséged, és jössz dugni. Ebben az esetben meg egy utolsó xar alak vagy, de ilyenre kinek van szüksége? Akkor inkább egy független férfi, akivel baráti kapcsolatban IS vagyunk, és kedveljük egymást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!