Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Konditeremben vevők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Konditeremben vevők lennétek az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Sokan azzal utasítják el,hogy oda edzeni járnak és ne zavarják őket közben.

Ti vevők lennétek konditeremben ismerkedésre?

2019. aug. 3. 13:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Sunshinedoll, hidd el, téged mindenki békén is hagyna, már ha szorult belé némi ízlés.
2019. aug. 3. 14:27
 12/17 Sunshinedoll ***** válasza:
5%
:DDDDD
2019. aug. 3. 14:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Gátlásosabb természetként már attól elmenekültem a kondiból, hogy egyszer meghallottam, miket beszélnek a férfiak egymás között rólam. Azóta inkább otthonra szerzem be az eszközöket. Viszont hosszasabb előkészítéssel, mint a jól felépített, fokozatos közeledés és flört, szerintem még nálam is működött volna, és talán még a súlyt se dobom a gerincemre egy odavetett érdeklődőbb pillantástól.
2019. aug. 3. 15:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én igen. Semmi kivetnivalót nem találnék abban, ha egy férfi a konditeremben szólítana meg.

33n

2019. aug. 3. 15:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
ha közben jönne oda valaki, az zavarna. de ha edzés után, az jó lenne.
2019. aug. 3. 18:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Edzőterembe sportolni járok, kikapcsolódok. Nem biztos. Ha ANNYIRA tetszik az illető, akkor azz mondom nem baj, de akkor is azt mondanám hogy akkor beszélgessünk ha befejeztem az edzést.

Amúgy meg általában a hajam sem túl jó olyankor, nem divatos cuccokba edzem és folyik rólam a víz, izzadok szóval kétlem hogy ott akarna velem bárki ismerkedni:D

2019. aug. 3. 22:56
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, örülnék neki, ha nem tetszene az illető, akkor is jól esne, nem koptatnám le bunkó módon. Engem nem zavarna, ha valaki odajönne, persze nem akkor, amikor éppen a tüdőmet köpöm ki. Viszont ne valami okoskodós dumával jöjjöm oda, hogy x gyakorlatot nem csinálok jól és majd ő mutatja a tutit.

24/N

2019. aug. 4. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!