Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Konditeremben vevők lennétek az ismerkedésre?
Sokan azzal utasítják el,hogy oda edzeni járnak és ne zavarják őket közben.
Ti vevők lennétek konditeremben ismerkedésre?
Én igen. Semmi kivetnivalót nem találnék abban, ha egy férfi a konditeremben szólítana meg.
33n
Edzőterembe sportolni járok, kikapcsolódok. Nem biztos. Ha ANNYIRA tetszik az illető, akkor azz mondom nem baj, de akkor is azt mondanám hogy akkor beszélgessünk ha befejeztem az edzést.
Amúgy meg általában a hajam sem túl jó olyankor, nem divatos cuccokba edzem és folyik rólam a víz, izzadok szóval kétlem hogy ott akarna velem bárki ismerkedni:D
Igen, örülnék neki, ha nem tetszene az illető, akkor is jól esne, nem koptatnám le bunkó módon. Engem nem zavarna, ha valaki odajönne, persze nem akkor, amikor éppen a tüdőmet köpöm ki. Viszont ne valami okoskodós dumával jöjjöm oda, hogy x gyakorlatot nem csinálok jól és majd ő mutatja a tutit.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!