Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halak srácok, ti kedvelitek a Bak lányokat?
Én nem ismerek Halak fiút csak távolról , de igy ugy nézki hogy kedvelem őket, bejönnek .
És sokszor hallottam hogy Bak + Halak egy jó párosítás lehet . Én úgy érzem hogy egy Halak jó kiegészítés lenne az én személyiségemnek ...
Halak ti mit gondoltok erről ? Hogy viszonyultok hozzánk Bakokhoz ?
Kérlek irjátok le a tapasztalaitokat !
24/L
A kérdező vagyok. És Senki nem mondta hogy konkrétan csillagjegy alapján akarnék párt keresni. Egyszerűen van egy megérzésem a Halakkal kapcsolatban és az érdekelt hogy ezt alátudja e bárki támasztani.
Nem tudom hogy itt miért hiszi azt mindenki kapásból hogy a kérdező agyatlan már bocsánat.
És egyébként igen . Álltalában én is igy szoktam hogy utólag gondolkodom az illető jegyén ... arról szó sincs hogy csillag jegy alapján akarnék kizárólag szóbaállni emberekkel . Szóval ezt szépen félre magyarázta némelyetek ...
Halak vagyok. Március 4.
Kreatív, érzékeny, enyhén pesszimista, odaadó szerető, konfliktuskerülő, figyelmes, állatbarát.
Szívesen ismerkednék. :)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!