Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Halak srácok, ti kedvelitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halak srácok, ti kedvelitek a Bak lányokat?

Figyelt kérdés

Én nem ismerek Halak fiút csak távolról , de igy ugy nézki hogy kedvelem őket, bejönnek .

És sokszor hallottam hogy Bak + Halak egy jó párosítás lehet . Én úgy érzem hogy egy Halak jó kiegészítés lenne az én személyiségemnek ...

Halak ti mit gondoltok erről ? Hogy viszonyultok hozzánk Bakokhoz ?

Kérlek irjátok le a tapasztalaitokat !

24/L

2019. aug. 3. 00:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Jer ide privátba, Bak csakis Bakkal. 😊😁
2019. aug. 3. 01:37
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
A nyilas az nem kentaur hanem inkább póniló alkat. És ha bárki bármiben jobb náluk azt lenyilazzák, legalábbis akiket én ismerek. Halak srácok segítőkészek és túl vonzóak. De van aszcendens is. Olyat már láttam hogy bak fiúnak tetszett halak lány, gondolom fordítva is működik.
2019. aug. 3. 09:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem nem jönnek be a párosujjú patások. Inkább emberekkel randizom.
2019. aug. 3. 10:47
 14/16 anonim ***** válasza:
SZerintem is érdemes először, elsődlegesen az embert nézni, aztán utána jönnek a tapasztalatok , mindig utólagosan, hogy "ez most ilyen jegyű vót, jó vót." "Ez most amolyan jegyű vót, nem vót jó." De, hogy kimondottan valaki ez alapján keressen párt, az nekem úgy kicsit érdekes,meg szürreális. :) (Egyébként én lány vagyok.:) Egyébként volt már több szerelmem is, aki ugyanolyan jegyű volt. Mármint, egymással ugyanolyan jegyűek voltak, de ezeket mindig utólag szűrtem le (hogy ugyanolyan jegyűek az illetők), nem előre úgy készültem, vagy kérdeztem.)
2019. aug. 3. 17:22
 15/16 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok. És Senki nem mondta hogy konkrétan csillagjegy alapján akarnék párt keresni. Egyszerűen van egy megérzésem a Halakkal kapcsolatban és az érdekelt hogy ezt alátudja e bárki támasztani.

Nem tudom hogy itt miért hiszi azt mindenki kapásból hogy a kérdező agyatlan már bocsánat.

És egyébként igen . Álltalában én is igy szoktam hogy utólag gondolkodom az illető jegyén ... arról szó sincs hogy csillag jegy alapján akarnék kizárólag szóbaállni emberekkel . Szóval ezt szépen félre magyarázta némelyetek ...

2019. aug. 3. 20:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Halak vagyok. Március 4.

Kreatív, érzékeny, enyhén pesszimista, odaadó szerető, konfliktuskerülő, figyelmes, állatbarát.

Szívesen ismerkednék. :)

27F

2019. aug. 12. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!