Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy nagyon jó kinézetű nő a külseje és a valóban kedves személyisége miatt anyagi támogatást kap a párjától?

Figyelt kérdés
Ez alatt értem a találkozón a drága vacsorát, érte megy az illető kocsival stb figyelmességek.

2019. aug. 2. 10:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyértelmű a kérdésed, ez a válaszokból is kitűnik.

Ha a párjától kapja természetes, ha nagyon jó kinézetű, ha kevésbé az, akkor is.És ha még az előnyös külsejéhez +-ban kedves is, az egy igazán nyerő nő egy pasi számára.Ezt bizonyára értékeli a pasi és mivel megteheti anyagilag, a tenyerén hordozza a nőt.

Ha viszont egy szép nő azért kedves,hogy elérje azt egy pasinál,hogy anyagi támogatást adjon számára, és ez a pasi csak ezért a párja, szerelemnek,vonzalomnak nyoma sincs, akkor...hát igen, ilyen is létezik, mindenkinek saját döntése,hogy él-e a lehetőséggel vagy sem.

Én nem élnék, de az első verziónak nagyon örülnék.

2019. aug. 2. 11:07
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Tudod te, mi az a párkapcsolat?? Hogyan működik egy jó párkapcsolat????
2019. aug. 2. 11:09
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez sima kedveskedés, párkapcsolatban normális dolog.
2019. aug. 2. 11:16
 14/19 anonim ***** válasza:
25%

> Ez nem számít anyagi támogatásnak, kisfiam.

Ha egyoldalú a dolog, akkor de, annak számít.

2019. aug. 2. 11:18
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

Az én férjem mindig is többet keresett, mint én. Közös kasszán vagyunk, szóval tulajdonképpen sok dolgot "vesz nekem", hiszen a költségesebb dolgokat az ő bevételéből fedezzük. Amíg nem voltunk házasok, akkor értem jött autóval, aztán haza is vitt. Sőt, ha étterembe mentünk, akkor általában ragaszkodott hozzá, hogy ő fizessen, bár nem voltunk még extrém drága étteremben. Soha nem jutott eszembe, hogy ez gond lenne, ugyanis párkapcsolatban éltünk, most meg házasságban.

Egy kapcsolatban mindenki azt ad, ill. fogad el a másiktól, amit csak szeretne és ami mindkettőjüknek megfelel.

2019. aug. 2. 11:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus!

Ez nem anyagi támogatás, hanem figyelmesség. Egy kapcsolat normális része.

2019. aug. 2. 12:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Anyagi támogatás pl ha kifizeti a számláit helyette, fizeti a mindennapos költségeit, vesz neki egy kocsit vagy beindítja a vállalkozását.

Az, hogy elviszi egy drágább étterembe autóval, az nem anyagi támogatás, az egy úgynevezett randevú. Ha a férfi megteheti, és ő is ezt szeretné, akkor miért ne vigye a drágább étterembe? Most nem azért, de ha van annyi pénzem, hogy ne fájjon, akkor igen is szívesebben eszek egy színvonalasabb, drágább étteremben, mint valami olcsó gagyi büfében. Ha nem tehetem meg, akkor meg nem megyek, ez alap, de azért mégis, nehogy már ezen akadjatok ki.

2019. aug. 2. 12:47
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek egy párkapcsolatban teljesen megszokott dolgok, nem anyagi támogatások, hanem figyelmességek és kedvességek.
2019. aug. 2. 13:10
 19/19 anonim ***** válasza:
18%

Hihetetlen, hogy mennyire álszentek a nők ezen az oldalon. Az egyenlő felek közötti kapcsolatban egy tartós, egyoldalú anyagi jellegű transzfer szerintetek micsoda, ha nem anyagi támogatás? Nem mondom, hogy ez nem fér bele egy kapcsolatba, azt sem mondom, hogy én nem csinálnék ilyet. De nevezzük már nevükön a dolgokat.

És nem, nem vagyok frusztrált, szegény férfi. Egy nagyobb összegben fogadnék, hogy bármelyikőtöknél jobban keresek, és simán meghívnám a barátnőmet egy indonéziai vagy mexikói utazásra. Viszont a valóság tagadását és az álszentséget, ami annyira jellemző erre az oldalra, azt ki nem állhatom.

2019. aug. 2. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!