Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj lenne, ha megjegyezném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj lenne, ha megjegyezném egy kellemes este, egy csók után, hogy amíg mi romantikázunk itt, addig 65 millió évvel ezelőtt lehet, hogy egy T-Rex lehet ezen a helyen terített le egy Brontosaurust?

Figyelt kérdés
2019. aug. 1. 09:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Kb itt dönteném el, hogy akár hozzád is megyek:D
2019. aug. 1. 10:21
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos hülyén néznék rád aztán elröhögném magam. Ha a beszélgetés hangulata kellően könnyed akkor vicces lehet.
2019. aug. 1. 10:24
 13/25 A kérdező kommentje:

Általában úgy szoktam szervezni a randikat, hogy a humor, az erotika, a romantika, és a dráma is ötvöződjön benne.

Hozzá kell tenni, hogy nem mindig tervezek előre, néha csak úgy spontán jönnek a dolgok. Ha pl. ilyen hülyeséget ki is mondanék, azt csak annak fényében tenném, amikor illeszkedik a kontextusba, és valamennyire komolyan is gondolom.

Néha egyébként is szükség is van arra, hogy kifejezetten hülye legyek, mert az ellensúlyozza azt, amikor a kvantummechanikáról kezdek el beszélni, ami kínai a nőknek. Akkor meg azt hiszik, hogy túl okos vagyok.

Az kettő között jó valahol lenni, legalábbis a fiatal lányok esetében. :D

2019. aug. 1. 10:44
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Túl okos. Aha. Amikor a dínókról sem tudsz semmit, de azért behozod a beszélgetésbe. Szerintem mesterkélt és fellengzős vagy. És ha a nő a monaszokról akar veled beszélgetni, Adam Kadmonról, (ennek most gyorsan utána nézel wikin, tudom) vagy Weöres Sándor verseket szeretne veled elemezgetni, ő nem túl okos hozzád?
2019. aug. 1. 11:06
 15/25 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Nem valószínű, mert itt akkor épp a Paratethys-tenger árasztott el mindent.
2019. aug. 1. 11:09
 16/25 A kérdező kommentje:

"Túl okos. Aha."

> :D

"Amikor a dínókról sem tudsz semmit, de azért behozod a beszélgetésbe."

Sajnállak, hogy kimaradtak az életedből a romantikus, humoros esti séták. Akkor ugyanis tudhatnád, hogy amikor a vicc kedvéért felhoz valaki egy ilyen hülyeséget, akkor az átlag nő nem azon fog agyalni, hogy a Deák téren tényleg megküzdött-e egymással két őslény. [segítő példa: ha egy pasi azt mondja neked, hogy "lehozom neked a csillagokat az égről" ne vedd komolyan. Sok csillag már nem is létezik, csak a fényét látjuk, és egyébként is fizikai lehetetlenség őket megfogni...]

"Szerintem mesterkélt és fellengzős vagy."

>Inkább rafináltnak mondanám magam.

"És ha a nő a monaszokról akar veled beszélgetni, Adam Kadmonról, (ennek most gyorsan utána nézel wikin, tudom) vagy Weöres Sándor verseket szeretne veled elemezgetni, ő nem túl okos hozzád?"

>Mivel egyikhez sem értek, ezért örömmel venném, ha beszélne nekem ezekről a témákról, ugyanis nem szégyen másoktól tanulna. A versekkel kapcsolatban nem ismerem Weöres költészetét, viszont Ady, Arany, vagy Petőfi verseket szívesen elemezgetek vele. Sőt, ha ha Szeptember végén történne a randi, még el is szavalhatnánk ketten az azonos című verset. :-)

2019. aug. 1. 11:50
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ebből már nem mászol ki, csillagom :)
2019. aug. 1. 11:51
 18/25 anonim ***** válasza:
94%
ez a kettő nem is tudott egymásról, nem még leteríteni
2019. aug. 1. 12:49
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ahh, ugyanazt akartam írni, mint a 10. válaszoló. Ross reinkarnációja vagyok.
2019. aug. 1. 13:16
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
"mert az ellensúlyozza azt, amikor a kvantummechanikáról kezdek el beszélni, ami kínai a nőknek." Ja persze, ehhez is annyit értesz, mint a dinoszauruszokhoz? Kvantumtechnikával való menőzéssel általában olyanok jönnek, akiknek lövésük sincsen a témáról és jó, ha a van érettségijük. Te nagyon művelt ember, te.
2019. aug. 1. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!