Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg 1 lánynak hogy szerelmes vagyok belé?
"Tegyél célzásokat, hogy ha szóba jön vmi olyasmi, hogy ha elköltözne/meghalna, nagyon hiányozna stb. Nekem ilyen jeleket szoktak kükdözgetni... :) "
Valahogy így:
-Hát, tudod, ha holnap elütne téged a 7-es busz akkor hiányoznál.
XD
Amugy az előzők már leírták a lényeget, azt pedig ne érezd furának, hogy még nem volt barátnőd, ha későn érsz, akkor később égsz ki :)
hát ez a meghalna dolog eléggé morbid XD
amúgy azon filóztam egész éjjel h mikor/hol vagy pedig úgy ahogy a sors hozza? nemtom majd elválik és am köszi a segítségeket:):D
Én hazakísértem egyszer egy csajt és úgy. Hát szinte dadogva mondtam ki és 1000-el ment a szivem. A lány válasza sajnos Nem volt :(...azóta nem igen volt kedvem ilyent csinálni.
Habár most lehet hogy megint lesz egy ilyen, csak nehogy azis ekkora pofára esés legyen :)
az van h unokatesóm is pont így járt :S
sajnos ilyen szarféle az élet XD
hát :D:D:D érdekes
nemtom h nekem is lenne-e ekkora mákom:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!