Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg 1 lánynak hogy szerelmes vagyok belé?
valahogy ékelj bele a beszélgetésekbe egy-egy célzást (msnen könnyebb), biztos hogy veszi az adást :) Dicsérd meg néha a fülbevalóját vagy valamit, engedd előre az ajtóban, legyél vele figyelmes.. de ne vidd túlzásba, mert az már nyáladzásba mehet át :D
aztán ha látod hogy örül a figyelmességednek, akkor mondd el neki, hogy régóta figyeled, észrevettél egy-két szokását (hajcsvargatás, lábrázás stb.) :D Tuti értékeli, hogy figyelsz rá. Tegyél célzásokat, hogy ha szóba jön vmi olyasmi, hogy ha elköltözne/meghalna, nagyon hiányozna stb. Nekem ilyen jeleket szoktak kükdözgetni... :)
Aztán ha szóba jön a pasitéma (pl ártatlanul kérdezd meg hogy épp van e neki, vaaaagy... :
Te: -Hmmm, néha nem értem a nőket.. Te nem szoktál így érezni a fiúkkal kapcsolatban?
aztán valahogy tereld rá a témát arra, hogy te is szabad vagy és puhatolózz, hogy ő hogy van ezzel...)
aztán mondd, hogy neked van választottad, de nem tudod, mit szólna ha tudná (ebből tuti levágja, de adni fogja az ártatlant)... stb stb :D
majd lesz valahogy. Ha gondolod, közvetíts még, segítek később is, ha tudok :)
hát köszönöm szépen :D
nem fog könnyen menni de megpróbálom:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!