Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befejeznétek az ismerkedés, ha a másik fél néha 2-3 órán keresztül nem írna vissza?
Uristen :) hány évesek vagytok?
De komolyan az emberek dolgoznak ,van életük,tennivalóit,nem mindig csak a net meg a Messenger.
Ha napokra eltűnik valaki az gáz,de pár óra az semmiség.
#13. Persze, csinálja a dolgát. Csak annyit írjon, hogy "mennem kell", "később folytatjuk" stb... A beszélgetünk és eltűnök, az olyan, mintha az utcán találkoznánk, beszédbe elegyednénk, én meg gondolok egyet, aztán megfordulok és elsétálok miközben te beszélsz hozzám. Gondolom annyira megtisztelve éreznéd magad, hogy többet nem nagyon törnéd magad, hogy beszéljünk. Ugyan az a kettő.
33/f
17es 👏🏻 Enis épp ezt akartam irni
Vannak lopott idők amikor tudok írni,de ha épp ott a főnök vagy áll a sor akkor leszarom,majd ha tudok irni fogok,munka az első
Olyankor én azt szoktam, hogy "pill" 2 másodperc. De azt is lehet, hogy a munkahelyeden dolgozol és nem pofázol.
33/f
Irtam,hogy holt időkben írkálok csak :)
Az én munkam ilyen , van mikor fel óráig semmi de utána meg pörgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!