Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lányok, ti maximum hány éves korú férfival tudnátok elképzelni párkapcsolatot?
Én meg végig buliztam gimiben is, egyetemen is, munka mellett is, házasként is és világ életemben csak komoly kapcsolataim voltak. Párom szintén. Semmi összefüggés nincs a kettő között. Nem attól leszel kész egy kapcsolatra, hogy inkább már sütögetsz a haverokkal.
"Én is 23 vagyok, és az 1-2 év számomra az ideális"
Akkor neked nagyon beszűkült lehet a lehetőségek köre.
Mindegy, te úgy gondolod, én így. Nekem már csak az eltérő életvitel miatt nem működne a dolog. Gondolj bele, ő minden hétvégén bulizik, én meg itthon fekszek és inkább összebújnék. Úgy érezném magam, mintha az anyja lennék :D
Volt 17 évvel idősebb barátom mikor 18 voltam és volt 12 évvel idősebb barátom mikor 19 voltam. Most 23 évesen egy 6 évvel idősebb barátom van. Nekem személy szerint a 6 év jött be. A többi az elején éretlent játszott, majd irányítani akart. Így nekem a 29 éves férfi a nyerő.
23L
"Akkor neked nagyon beszűkült lehet a lehetőségek köre."
Azt te csak hiszed.
"Azt te csak hiszed."
Ez szimpla matek és alap szociológia.
20-25 között igen sok fiatal próbál szerencsét akár külföldön is, ez egy.
Kettő, ha 1-2 év differenciával számolunk maximum, akkor az már matematikailag is fele annyi, mintha 3-4 évvel számolnánk.
Három, csak a ráadás, sosem volt számomra életszerű ilyen szűk határokat nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!