Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talàlok gazdag férfiakat?
Tudom,hogy van erre egy oldal,de ott nem talàltam pàrt.(Puncs.hu)
Hosszútàvú kapcsolatott keresek,anyagi tàmogatàssal.
Viszont nem szeretném,ha minden csak a pénzről szólna,emiatt olyan férfit keresek,aki vonzó,fiatal stb...
Hol keresgéljek?
20/N
Nekem átlag magasan feletti a fizum, de sose jönnék össze egy ilyen semmirekellő kitartásra váró senkiházival mint te. És hidd el, a gazdagok azért gazdagok mert okosak. És nem az ilyen faék egyszerűségű p*na kell nekik.
Ja és nagyon szépnek kell lenned minimum, de ez csak az első lépcső...
És ha tudnád mennyi van még....
#17 Ha tényleg jól keresel,akkor nem lehetsz szép nő,mert süt rólad az irigység!
Mindenki úgy éli az életét,ahogy akarja.
Engedd màr meg kérlek,hogy azt tegyek,amit akarok! Köszi! :)
Még a logikád is rossz...
Mire is kéne irigynek lenni? Senkit nem találtál, még egy olyan oldalon sem ami direkt erre van, és még csóró is vagy, és ahelyett, hogy megteremtenéd saját anyagi biztonságod, kitartót keresel... ez szánalmas
#19 Hagyjuk màr ezt a dumàt! Azt elhiszem,hogy sokat keresel,de bűn ronda lehetsz,senkinek nem kellesz,emiatt irìgy vagy,hogy neked robotolnod kell!
Az szànalmasabb,hogy elkezdesz vitàzni egy idegennel,és mindenàron megszeretnéd mondani,hogy mit csinàljon az életével!
Semmi közöd nincs hozzà!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!