Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen márkájú cipőben szoktatok csajozni?
Légyszíves ne mondjátok azt, hogy ez nem számít, mert ez nem igaz. Az átlagos csajoknál biztos nem, de a shoppongolós 10-es nőknél igen.
Volt olyan, aki majd megőrült a cipőmért, meg dícsért, hogy milyen jól nézek ki. Szándékosan úgy menten ugyanis le elé, hogy full divatosan, drágán voltam felöltözve.
Szóval IGEN, a szépeknél számít többségében, hogy jelensz meg. Max nem mondják, mert nem akarnak pénzéhes ringyónak tűnni.
Nem megyek fizetőshöz. Azt élvezem, ha el tudom csábítani a nőket, és önként akarnak velem lefeküdni, de ahhoz jó megjelenés is kell legalább alapszinten.
Nem vagyok buta, mivel rengeteget olvasok, és a tanulmányaim végére sem értem még, fuckboy meg pláne nem, mert nem csak megdugni akarom a nőket, hanem közös élményeket is szerezni velük. Pl. szex után rendelni egy pizzát és filmezni meg ilyenek.
Sosem számított, úgy sem h én előszőr a másikon a cipőjét/ruháját nézem /néztem.
De istenem ne legyen nőd egy ilyen csicskának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!