Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet manapság csajozni egy felnőttnek?
Tehát mindenki mondja hogy "így-úgy mai fiatalok", eddig csak rosszat hallottam róluk, hogy korán kezdik a szexuális életet ahogy az ivást, cigit, drogot stb, meg "bezzeg a mi időnkben" ugyebár.
Ezzel kapcsolatos is a kérdés, hogy egy 30-as felnőttnek milyen lehetőségei vannak az ellenkező nemnél?
Azért ez sok mindentől függ.
Az h 30 felett vagyok, előny. 10-12 évvel fiatalabb lányokkal ismerkedek, de van aki elhajt, hogy túl öreg vagyok. De nem sok. 28-nak nézek ki kb.
Az ismerkedés, egy olyan dolog ami fejleszthető, így ha szántal ra időt, akkor idővel az meg fog terulni.
Ami különbséget látok pl 15 évvel ezelőttihoz képest:
Fiúk: - sokkal nagyobb a szórás a végletek irányába. Kevesebb az átlagos. Aki anno kicsit béna az most nagyon béna és itt sír a GYIK-en. Aki kicsit jó az meg sokkal jobb mint anno.
A mai fiatal generációnak fogalma sincs, mit kene csinálni.. azt érti, hogy nincs eredmény, de inkább hisztizik, mintsem elkezdjen gondolkodni.
Lányok: visszafejlődés az állati szint fele. A szexuális szabadság miatt, egy fiatal no rájött arra, hogy ami a lába között van az egyenlő a hatalommal. Így próbál a helyzetéből többet kisajtolni. Ertsd, fontosabb a férfi külseje, pénze, státusza. S kevésbbé a társadalmi elvárások.
Bár szerintem ez nem feltétlenül rossz. A fiatal fiúkkal sokkal sokkal nagyobb a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!