Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kapcsolatban fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban fiúknak mennyire fontos hogy egy lánynak legyen humora?

Figyelt kérdés

Volt olyan lány ismerősöm aki észre sem vette amikor vicceset mondtam. Aztán volt olyan aki mindenen nevetett de látszott hogy nem is érti. Volt olyan aki sokszor félreértette és megsértődött. Találkoztam olyannal aki rendkívül jól szórakozott. És a legritkább pedig hogy ő maga is meg tudott nevettetni engem vagy vissza tudott vágni egy humoros megjegyzésre szintén szellemes mondattal.

Azt vettem észre hogy sok nőnek nincs humorérzéke, vagy csak bizonyos humort kedveli, de elvárja hogy a férfinak legyen és megnevettesse őt, viszont ő maga humorosat nem tud mondani.

Persze tisztelet a kivételnek ritkább esetekben.

És az emancipáció és a nemi szerepek változása nyilván megváltoztatja majd ezt is.

2019. júl. 26. 12:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én konkrétan nem nagyon tudok mit kezdeni humortalan halvérű nővel. Próbáltam tudom. De sajnos jó ha évente találkozom humort művelő nővel akiből kiszalad valami vicces... pedig sok hölgy ismerősöm van átlagban. És hidd el nem visszafogják magukat mert a hülye pXnát szeretik a férfiak hanem tényleg ilyenek.

Még olyan is volt hogy nem értette a kedves válaszaim és azt hitte ironikus cinikus stílus, és ezért nem lett kapcsolat belőle. Ami utólag jobb is ha belegondolok.

2019. júl. 26. 19:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Én életemben egy olyan férfival találkoztam, akivel ilyen téren annyira egy hullámhosszon vagyok, hogy meg sem bírnám álni, hogy ne szívjam a vérét. Ő meg az enyémet. Imádom azt a csávót.

Rajta kívül még soha senki nem díjazta az aranyköpéseimet, poénjaimat, szurkálódásaimat. Hozzá mágnesként vonzódom pont ezért.

2019. júl. 26. 20:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen lány vagyok, szeretik a pasik.
2021. nov. 13. 22:46
 14/15 anonim ***** válasza:
mert mindenkinél mások a viccek, pl van aki azt mondja " jaja félre írtam az x-et a balblaba egyenletben hahaha" a másik meg " véletlen papucsban indultam el otthonról " vagy " nézd meg a nyomit 2 kiló kenyeret nem bír el " stb... tehát ki milyen rétegben mozgott attól függ a poén érthetősége .. bár az okoska, stréber, sznobok általában nem humorosak az tény.
2021. nov. 14. 11:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Fontos! Jártam úgy mint te...kellemetlen.
2021. nov. 14. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!