Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a talonban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a talonban tartásról?

Figyelt kérdés
Én annyira nem tartom korrekt dolognak. Tipikusan olyan eszköz, hogy valaki fél az egyedülléttől vagy épp egofényez vele, ezért tart több vasat a tűzben. Csak szerintem gáz ez?

2019. júl. 25. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak akkor van motivációm párkapcsolatra, ha valaki eléggé vonz, inspirál rá.

Különben nem.

Szóval semmi pénzért nem lennék valakivel, aki nem maga a csoda.

2019. júl. 25. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Én a több vasat tart a tűzben meg a talonban tartást nem nevezném ugyanannak. Második esethez először is kell egy megtéveszthető hülye. (sajnos én voltam az fiatalabb koromban.) aki a hülyeségig szerelmes. Ezt nálam a fiú kihasználta, társaságban, buliban, szórakozóhelyen mindig lecsapott rám. Ha más akart velem lenni -volt hogy balhét is csinált-. Szóval mindig elérte, hogy vele legyek. Viszont nem járt velem!!!! Én azt hittem a barátnője vagyok -pedig nem voltam az sosem -. Sok fiút visszautasítottam miatta. Ráadásul lejáratott, kibeszélt, hogy én megvoltam neki.... Aztán terhes lett tőle egy lány, akit el is vett feleségül. Tehát megszabadultam tőle meg a saját hülyeségemtől. Azóta sok-sok év eltelt, gyűlölettel gondolok rá vissza. Nagyon patkány dolog volt amit velem művelt, neki nem kellettem igazán de el sem engedett. Talonban tartott.
2019. júl. 25. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Elég ro***adék dolog. Ilyenkor az illető abszolút semmibe veszi a másik érzéseit.
2019. júl. 25. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy amúgy nem lehet bárkit talonban tartani...nem valami célszerū dolog, meg amúgy buta ember az, akivel ezt lehet csinálni..

Egyes emberek hogy képzelik el ezt? Pláne ha úgy tartogatnak valakit, hogy sz@rnak a fejére, de azt hiszik, hogy amikod kedvük van, akkor ugrani fog minden kívánságukra. Ez nem így mūkōdik, max. csak nagyon buta embereknél. Ilyenkor a talonban-tartók is csalódni szoktak, amikor rájönnek, hogy nem úgy megy az, hogy valaki várni fog rájuk, mire te eldöntik, hogy mit akarnak..

Aki több vasat tart a tūzben, annak fárasztó is, mert akivel kikezd, az elvárja, hogy törōdjön vele rendesen, ha meg nem kapja meg, akkor tovább lép, mert nem olyan hülye...

2019. júl. 25. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Több vasat tart a tūzben = egyszerre több emberrel flörtöl, enyeleg

Talonban tart = nem föltètlenül vonatkozik több emberre, talonban lehet tartani 1 embert is.. amikor valaki fél az egyedülléttōl, van valakije, akivel talán esélyes lehetne a kapcsolat, de mégis kételyei vannak. Nem kötōdik hozzá, de nem is akarja elveszíteni, ezért néha úgy tesz, mintha lenne köztük valami, a másik ember meg ha elég naív hozzá, el is hiszi.

2019. júl. 25. 16:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szemét dolog, de aki hagyja, magára vessen. Lehet ezt érezni, hogy hogy állnak hozzánk.
2019. júl. 25. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
39%

2: Én ezt sose értettem, egy ilyen helyzetet hogy lehet veszteségesnek megélni.

Te szerelmes voltál, és vele lehettél, megélhetted a csodát.

Mit vesz el ennek az értékéből, hogy őneki nem jutott ugyanez az élmény?

Tán csak egy kicsit, de én inkább sajnálatot érzek az ilyen esetnél, hogy neki nem olyan jó, mint nekem, nem sikerült magammal repítenem a mennybe.

2019. júl. 25. 17:36
 8/8 Rockarc ***** válasza:
25%

Szerintem ilyen nincs, hogy valaki talonban tart valakit. Olyan van, hogy van aki nem akar tagitani, mert remenykedik, hogy megis lesz valami. Az ismeretsegi kor az, ami tiszta helyzetet teremt, igy ha valaki szabad, akkor osszejohet a masikkal. Az ilyen kuncsorgos hatha engem valaszt majd tipusu emberek szoktak megfogalmazni azt, hogy talonban van tartva, valojaban o maga a jelenseg okozoja.

43F

2019. júl. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!