Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult valakivel hogy egy rossz kapcsolatból egy új kapcsolatba ment át és jól is járt vele?
Figyelt kérdés
2019. júl. 22. 19:49
1/9 anonim válasza:
Más kapcsolat, más problémák, összességében nem jól, hanem nyugodtabban hajtom álomra a fejem.
2/9 anonim válasza:
Ez így egy elég zagyva butácska kérdés.
És tök általános és mindennapi is egyben.
Ha sz**ar a kapcsolat, elhagyja szakít bumm.
És ha talál mást és vele jobb akkor jobb és ennyi. Ha meg nem, akkor nem.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem baj ha nem érted, csak ne menj emberek közé. :)
Arra irányult a kérdés, hogy van-e olyan valaki, aki úgymond at táncolt egy másik kapcsolatba azért mert nem volt boldog a jelenlegivel, de akarva akaratlanul megismert valaki mást miközben kapcsolatban volt és megbeszélte az ujjal hogy szakít a régivel és ennyi?
2019. júl. 22. 20:55
5/9 anonim válasza:
Sajnálom nem fog menni. Én nem hiszek benne.
6/9 anonim válasza:
Igen, volt már ilyen. Sokkal jobb volt az új kapcsolat mint a régi.
7/9 anonim válasza:
Igen, eleinte. Aztán vele is szétmentűnk, újabb kapcsolat. Most tökéletes minden egy jó ideje, végre a társamra találtam.
8/9 anonim válasza:
Én egy cirka 10 éves kapcsolatra tettem pontot, mert nem voltam boldog vele. Igazából soha nem is voltam szerelmes belé. Ezen felül a bizalom se volt meg, mert egyszer csúnyán átvágott, és sajnos ez felett a mai napig nem tudtam szemethúnyni. Van pár hónapja egy barátnőm, és boldogok vagyunk együtt, pl soha nem voltam pusziszkodos, de vele annyira más, hogy ha együtt vagyunk akkor gyakran adunk egymásnak. Persze még korai bármit mondani,hogy hova vezet ez a kapcsolat, de mostani helyzet sokkal jobb mint az exemmel
9/9 anonim válasza:
Igen. Az exem ugyanígy tett. Az előttem levővel nem ment a szekér, aztán mivel bizonytalan volt, így én mondtam, hogy akárhogy fog dönteni nem marad egyedül. Végül elhagyta a pasit, (kb 4-5 honapja voltak akkor egyutt). Mi egyből összejöttünk, és volt kb 3 boldog évünk, rengeteg jó emlék, élmény stb. Majd minden elb*szodott egy év alatt. És végül közös megegyezéssel szétmentünk. De megérte összejönnünk anno. Egy percét se bánta/bántam. Persze főleg a jó élmények maradtak meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!