Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd elég lenni van megoldás?
Folyamatosan fáradt barátnőm akármennyit pihen is. Sokat dolgozunk de akkor is fáradt ha pl 2 napig nem csinál semmit. Orvos sem talált semmit.
A háztartás sem igazán érdekli, szóval pl.
tudom nincs időm délután este pl.felmosni ezért felkelek korábban munka előtt h felmossak (mert 2hete nem volt már.)
Tudom konzervatív nevelést kaptam de az h vki nő létére ne törődjön a tisztasággal.
Sokkal többet törődök én azzal h rend legyen, ő szét hagy mindent stb.. meg majd megcsinálom.
és még gyerek sincs mi lenne ha lenne..?
Nem akarok senki cselédje lenni mindenki egyaránt törődjön a renddel.. Félek ha lenne gyerek akkor a takarítás az én reszortom lenne mert jajj nincs időm a gyerek miatt..
A leírásban irtad sokat dolgozunk... lehet Nagyon megviseli lefarasztja a munkája,nem mindneki bírja egyformán.
Meg nem mindegy hogy egyáltalán nem csinálja a takarítást vagy csak ritkábban mint te jónak látod...
kompromisszum mindkét részről ! Ilyen miatt veszekedni is kár
Már megint te? Mi fog változni attól, hogy pár hetente kiírsz egy kérdést ugyanazzal a problémával? Mit vársz tőlünk, hogy kollektíve szidjuk a barátnődet, és értsünk egyet veled és attól majd megnyugszol?
Ostoba vagy. Már rég ott kellett volna hagynod, nem itt rinyálni. Nektek eltérőek az elképzeléseitek a rendről és annak fontosságáról. Őt nem zavarja, mert neki nem annyira fontos. Téged zavar. Mégpedig annyira hogy hónapok óta ezen rinyálsz. Keress másik nőt, mert ő nem fog változni.
Szerintem marhára depressziós a barátnőd, az a baja. Teljesen be vagytok szürkülve, nem jártok sehova, te leszólod minden sz.rèrt, közben szüleid is állandóan ba..gatják, nem.csoda, hogy lelkileg tropa. Azèrt kedvetelen, fáradt, nemtörődöm a háztartással is, amin te állandóan lovagolsz.
Át kellene gondolni, beszèlni ezt a kapcsolatot, figyelhetnèl vègre arra is, hogy neki mi nem jó, ne csak azon ugrálnj, hogy neked mi nem felel meg...
Meghallgatni egymást, kompromisszumot kötni, változtatni. Akkor lehet ebből mèg valami. Különben csak tönkre teszed.
Hát èppensèggel lenne megoldás, de ahhoz neked is gyökeresen változtatnia kellene. Már több mint egy ève Öntöde itt magadból a kèrdèseket, ès folyton panaszkodsz rá vmi miatt. Ezt vett magának, meg azt, nem rohan segíteni anyádnak, nem úgy csinálja ahogy neked tetszik, anyadèknak is meg kell felelni, moèrt megy el havi egy hètvègèn a szüleimet stb. valami állandóan van. Csak az elvárások, meg elvárások, meg belekötèsek, szerencsètlen nem tud úgy èlni ahogy akar, veszekedès nèlkül, meg anèlkül, hogy ne èreztetnèd vele, hogy egy darab sz.r.
Ne haragudj, de nem lehet csodálkozni rajta, hogy már kíván, ès nincs kedve semmihez, neked sem megfelelni. Nem testi baja van neki, hanem lelki.
Minden csak a te elvarasaidról, meg a szüleid általi nyomásról szól.
Gondolkoztál már ezen? Te kedveskedtèl már valamivel neki? Te meghallgatom, ha szól, hogy neki valami nem tetszik, ès maskèpp csinálná? Te figyelsz ezekre? Gondolom nem...ideje lenne erről elgondolkodnod. Egy kapcsolat nemcsak az egyik fèlről szól. Nincs az, hogy nekem van igazam, ès úgy kell lennie. Beszèlni kell, meghallgatni egymást, megoldást keresni/találni, kompromisszumot kötni, változtatni. Mert egy kapcsolat mindkèt emberről szól, mindkettőnek jónak kell lennie!
Depresszióra gondolok. Vagy pajzsmirigy betegségre.
Vagy csak szimplán nem a jót hozod ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!