Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így rendben van?
Azt gondolom, hogy nekem is vannak ellenkező nemű barátaim. Ha elmegyek egy barátommal moziba, akkor fizetem magamnak. Ha vagyunk olyan viszonyban, akkor mondom neki, hogy hagyjad, mert múltkor te hívtál meg kávéra stb. Tehát oda-vissza működik.
De ha először találkozom valakivel, akkor mindenki fizessen magának, ellenkező esetben a találkát RANDINAK hívják.
És ne az én pénzemből jótékonykodjon.
Kedves utolsó válaszoló!
Gondolom neked nincs normális másik nemű emberrel barátságod és egy himsoviniszta nő vagy akit a sok csalódás elvakít és nem tud tisztán látni. Írtam hogy sokmindent félre értettem és nem a talalkozassal kapcsolatban hanem köztünk a dolgokat amikbe nem mennék bele elég annyi hogy terveztünk programokat csak majdnem mindig lemondtam mert fáradt voltam és egy csomó mindent tett értem csak nem vettem észre. Valamint sokmindenben igazat adott nekem és változni fog. Nem randi lesz mert én se randizok a saját barátaimmal, gondolom te se mert ha igen akkor az nem barátság hanem valami más. Nekem is voltak első találkozásaim valamikor szóval érthető hogy ők se tudják mi legyen. Úgy gondolom itt gyk-n sok a férfi és nő gyűlölő ember akik szegény embernek aki egy normális kérdést tett ki be beszélik neki hogy megcsalja a pasija csaja stb holott nem erről van szó. Amúgy nem tiltotta meg a szüleimet hogy meglatogassam azt is félre értettem, mivel a munka miatt fáradt vagyok és dekoncentralt ezért egy csomó mindent nem veszek észre és máshogy érték stb. Vissza térve a gyűlölködésre nem mindenki csalja meg a párját és nem mindenki akar szexelni az ellenkező vagy azonos nemű mert ilyen is van nemű barátjával. Vannak kivételek. Érdekelne hogy te miért látod így a dolgokat és hogy hány éves vagy ha szabad megkérdeznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!