Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez így rendben van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így rendben van?

Figyelt kérdés
Szóval a lényeg hogy a párommal másfél éve vagyunk együtt már együtt is élünk. Mikor ismerkedtünk tudtam hogy vannak ellenkező nemű barátai (én vagyok a lány) és nekem is vannak így nem volt gond. Az egyik lány barátjával kb négy éve ismerik egymást és még nem találkoztak eddig. Ez így rendben is van. Mostanában kerül sor rá és én leokéztam mehet hiszen nincs semmi benne. Egyszerű baráti találkozó. A lényeg hogy ezzel a bizonyos lánnyal moziba akar menni, viszont nem igazán engedhetjük meg magunknak ezt a luxust és még is ő fizeti, az én pénzemből mivel most csak én dolgozok. A másik dolog meg hogy amikor össze jöttünk akkor voltunk moziban és nem tudtuk befejezni a filmet mivel tűzriadó volt. Azóta kérlelem hogy menjünk már el valamit megnézni meg egyáltalán csináljunk valami programot ami sporolosabb akár stb. Nem igazán hajlott rá. Persze ezzel a lánnyal elmegy és meghívja moziba ahol nem is tudnak beszélgetni rendesen hanem kb elmegy megnézni egy idegennel egy filmet mivel én úgy tartom hogy az élő ismeretség az igazi barátság addig csak ismerős. Tisztában vagyok vele hogy pont ezt a lépést akarják megtenni de nem most kéne és nem így. Valamint én mennék a szuleimhez látogatóba de valamiért az nem fontos neki hogy én hetek óta tervezem ezt az utat és a szeretteimet latogatom meg akiket ismerek és szeretek és nem egy haverral talalkozok. Ti mit gondoltok erről?

2019. júl. 19. 14:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy nekem is vannak ellenkező nemű barátaim. Ha elmegyek egy barátommal moziba, akkor fizetem magamnak. Ha vagyunk olyan viszonyban, akkor mondom neki, hogy hagyjad, mert múltkor te hívtál meg kávéra stb. Tehát oda-vissza működik.

De ha először találkozom valakivel, akkor mindenki fizessen magának, ellenkező esetben a találkát RANDINAK hívják.

És ne az én pénzemből jótékonykodjon.

2019. júl. 19. 17:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem mennek moziba. A lány csak úgy felhozta ötletnek de nem gondolta komolyan. Amúgy ha még is mennek a költséget mindenki magának fizeti. Megbeszéltük a dolgot és félre értettem egy csomó mindent. Csak olyan barátai vannak akik normálisak és megbízhatók. Gondolom nem tudták mi legyen első találkozón és dobálóztak az ötletekkel. A párom eleve olyan hogy ha meghív valakit mindent ő akar fizetni viszont azt nem vette figyelembe hogy a mostani dologgal mit érzek. Elmondtuk az érzéseinket és utólag mondta hogy egy csomó dologban igazam van és változtatni fog. Máskor is volt egyes dolgokban ilyen hogy utólag rádöbbent és be is tartotta a változást. Szóval minden oké.🙂
2019. júl. 19. 19:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Ezen mit nem lehet érteni?! Megcsal azzal a másik csajjal, és még a te pénzedből fizeti a randijukat! Vagyis te állod a randit. Egyértelmű, hogy randi. Miért nem mész velük? Vagy miért nem hívott el a barátod, hogy menjetek hármasban? Érdekes hogy csak kettesben lesznek.... Te meg vagy a szamár! Mikor nincs kéznél a ló. Milyen kis naiv vagy, hogy ezt nem vágtad le!... Még mielőtt elindul a pasid álmai nőjével a szuper randijukra, kívánj nekik sok szerencsét a lamour estéjükhöz. Vagy tán nyitott kapcsolatban vagytok? Ez nálad így belefér? Mert akkor én is jelentkeztem egy jó kis randis programra a pasiddal, legalább ingyen megnézhetjük a moziban azt a filmet amit akarunk. De ha befizetsz minket egy jó kis vacsorára egy luxus étterembe, abban is benne leszünk, csak fizesd ki és szó nélkül türd, hogyan fogjuk egymást felfalni vad forró szexelés közben a randis program végén egy parkban vagy egy bérelt szobában, vagy ha éppen nem leszel otthon, akkor a saját ágyatokban, konyha asztalotokon, fürdőszobában a kádban vagy zuhanyzóban. Bárhol ahol éppen kedvünk lesz. Te meg csak fizess mindent amíg mi szórakozunk! Remélem érted így már mire célzok ezzel és mi a probléma.... Buta liba
2019. júl. 19. 21:52
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Gondolom neked nincs normális másik nemű emberrel barátságod és egy himsoviniszta nő vagy akit a sok csalódás elvakít és nem tud tisztán látni. Írtam hogy sokmindent félre értettem és nem a talalkozassal kapcsolatban hanem köztünk a dolgokat amikbe nem mennék bele elég annyi hogy terveztünk programokat csak majdnem mindig lemondtam mert fáradt voltam és egy csomó mindent tett értem csak nem vettem észre. Valamint sokmindenben igazat adott nekem és változni fog. Nem randi lesz mert én se randizok a saját barátaimmal, gondolom te se mert ha igen akkor az nem barátság hanem valami más. Nekem is voltak első találkozásaim valamikor szóval érthető hogy ők se tudják mi legyen. Úgy gondolom itt gyk-n sok a férfi és nő gyűlölő ember akik szegény embernek aki egy normális kérdést tett ki be beszélik neki hogy megcsalja a pasija csaja stb holott nem erről van szó. Amúgy nem tiltotta meg a szüleimet hogy meglatogassam azt is félre értettem, mivel a munka miatt fáradt vagyok és dekoncentralt ezért egy csomó mindent nem veszek észre és máshogy érték stb. Vissza térve a gyűlölködésre nem mindenki csalja meg a párját és nem mindenki akar szexelni az ellenkező vagy azonos nemű mert ilyen is van nemű barátjával. Vannak kivételek. Érdekelne hogy te miért látod így a dolgokat és hogy hány éves vagy ha szabad megkérdeznem.

2019. júl. 20. 07:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, azért óvatos lennék. Nem hinném, hogy ez köztük annyira fontos, erős barátság lenne, hogy 4 évig nem tudták egy kávét sem összehozni és most se jött össze a találkozó. Nem véletlen! Én hiszek a nő- férfi barátságban, de ez így gyanús!
2019. júl. 21. 11:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy egy észlény, mi?
2019. júl. 21. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!