Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így rendben van?
Valamit tud ez a pasi.
Neten felszedett csajokat elvisz moziba, amit te fizetsz, és még el is tartod?
Csak megjegyzem, a neten megismert, soha nem látott csaj nem barát. Hogyan is lehetne az?
De a pénz kérdésre nem válaszolsz...
Tök jó taktikája van a csávónak. Ne haragudj, de nekem az lenne a kisebb problémám ebben a helyzetben, hogy nincsenek közös programok ellentétben azzal, hogy az én pénzemből hív meg egy idegen lányt és te ezt simán hagyod. Nem csoda, hogy megmeri ezt lépni.
Megmondom őszintèn, èn nem hiszek az ellenkező nemüek barátságban. Vannak kivètelek, mint mindenben, de általánosságban elmondható, hogy legalább az egyik fèl rèszèről több van benne. Ez is, hogy meghívja moziba, inkább randi szagú, mint baráti találkozó. Èn egy vasat sem adnèk rá. Ha annyira barát, hívja át hozzátok, aztán "bandázhattok" hármasban is. De ez a kettesben találkozom egy ellenkező nemű netes ismerőssel, hát nekem baromira nem tetszene.
Veled nem akar kimozdulni, neki még imponalni akár, hogy elhívja...
Mondjuk azt a rèszèt nem teljesen èrtem hogy jön ide a szüleid meglátogatása. Nem akar menni, egyedül meg nem akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!