Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerethet? Vagy csak játszik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet? Vagy csak játszik? Úgy félek, hogy koppanni fogok!

Figyelt kérdés

van egy srác aki nagyon tetszik! össze is jöttünk de rá 3 napra szakítottam vele (én hülye) mert a barátnőm mondta , hogy hagyjam a fenébe csak dugni akar! egy picit hittem neki mert van a baráti körében egy srác aki eléggé gusztustalan és gondoltam , hogy ő is hasonló lehet!

de miután szakítottam vele , hívogatott , hogy látni akar , kimentem és csókolóztunk meg minden, és kérdezte , hogy miért szakítottam vele, én meg elmondtam neki, az igazat, és azt mondta , hogy ez csak hülyeség, mondtam neki , hogy át gondolom, erre ő oké... még aznap beszéltem a barátnőmmel , hogy ez a srác szerintem nem csak sexet akar, de ő megint lebeszélt róla. másnap mikor taliztam a sráccal azt mondtam neki:

nem szeretnék veled együtt lenni mert van egy volt barátom akit még mindig nagyon szeretek és vele akarok lenni , rá várok... - erre ő:

próbáld meg elfelejteni velem, de elmondok én is egy titkot! (tudni kell hogy nem Magyarországon élek , perfekt beszélek angolul am Kanadában lakom )

én is szeretek egy lányt de neki olyan a vallása , hogy esküvőig nem lehetünk együtt meg nyári szünetben a szülei nem engedik sehova amikor együtt voltak az csak a suliban volt, nagyon szenved de nem teht mást neki is el kell felejtenie a lányt!

- én ezt teljesen megértettem, megbeszéltünk mindent és újra együtt vagyunk, de van ez a facebook, és olyanokat ír ki az üzenőfalára ami nem nekem szól hanem a másik-lánynak, hogy: nemtudom hogy mennyire szeretlek de jobban mint az életemet, meg mikor veled vagyok úgy érzem élek mikor nélküled az életem nem élet..

és ezek nem nekem szólnak, de felszokott hívni minden nap, mondja , hogy hiányoztam neki, persze találkozunk is! de múltkor az utolsó előtti talin nem akart megcsókolni, nem mondott semmit csak annyit hogy fáradt és nem, érzi. ennyi. másnap beszélgettem erről vele, és azt mondta , hogy amikor megcsókolom nem érti, hogy miért de annyira felhúzom , hogy nem bír magával, és tudta mivel fáradt meg minden nem akarta azt, de másnap kiengesztelt és folyton csókolgatott!

lehet hülyének néztek , de a barátnőm is mondja a magáét! mit gondoltok? miért ír ki olyanokat annak a lánynak? vajon tényleg akar vagy csak nyárig, hogy ne unatkozzon? kérlek segítsetek , és komoly válaszokat ha lehet! köszi!

U.I.: ne hari , hogy ilyen hosszú lett! :S

2010. júl. 11. 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Hűha...:-)

Édesen naív vagy! De nem baj! Ez korral jár! Meg az is, hogy csalódni kell párat ahhoz, hogy tisztán lásson az ember...Ha az duma valóban igaz amit mondott, mármit, hogy Ő KANADÁBAN

2010. júl. 11. 09:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Bazz... végigküzdöttem magam... nem az a baj, h hosszú, de olyan zavaros, h az csak na...

Na szal nem tudom, h amcsiknál mi dívik (tudom, Kanada, 1 kutya), de ez szerintem elég gáz.

1. Ha veled van, ne írogasson másik csajnak... ez azért talán a minimum.

2. Ha veled van, ne félj attól, h meg akar dugni! Reménykedj benne, h meg akar dugni, mert különben nem normális pasi. Húzz rá kotont, oszt annyi... Persze ez csak innen a libsi Magyarországról ilyen 1értelmű.

2010. júl. 11. 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:

ÉL,akkor Te mire számítasz??

Aranyos vagy azért....

:-)

2010. júl. 11. 09:58
 4/10 A kérdező kommentje:

jajj de ez halál komoly! most akkor csak kihasznál vayg talán kellek neki?

am én nem vagyok ilyen hülye csak néha ha nem értem a dolgokat!

szóval csak játszik vagy kellek neki?

2010. júl. 11. 10:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha törődik veled, és ugy érzed hogy szeret akkor lehet,hogy ugy is van :)

Mi lenne ha megbeszélnéd a bnőddel hogy megértetted hogy mit szeretne, de hagyjon időt a srácnak hogy bizonyítson.Szerintem várj egy kicsit és kiderül.

Azt meg mond meg neki ha nem akarsz vele még lefeküdni. ha szeret akkor meg fogja érteni :) és kiderül hogy csak arra kellenél-e neki :)

Sok szerencsét :)

17/L

2010. júl. 11. 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor Én azt javaslom, hogy ne tégy semmit. Egyszerüen képzeld el, fordított helyzetben a dolgokat...Tehát Te vagy a fiú bőrében.Mikor, és miért lennél együtt valakivel egy másik országban, s közben mikor és miért írogatnál egy más valakinek olyat, hogy ha vele vagy élsz, nélküle megaltál...

Nos?

2010. júl. 11. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:
egy tanácsot adok: pasik terén ne hallgass a barátnőidre. ezen a téren minden nőnemű lény önző(azért van pár kivétel néha), mindenik magának akarja azt, ami a másé....hallgass a józan eszedre, s ne a barátnőidre....jobban jársz...
2010. júl. 13. 07:49
 8/10 anonim válasza:

Szia

Én meg mondom az őszintét.

1. szerelmi ügyekben soha ne halgass a barátnőidre, mindig csak is magadra!!!!

2.ha a srác nem tud melletted felejteni akkor nincs értelme szenvedni az ügyőn .

3. szerintem ha elég fontos lennél neki akkor nem irna másnak szerelmes üzeneteket ugy hogy te is látod......

szoval szerintem reménytelen ..........

2010. júl. 13. 08:16
 9/10 anonim ***** válasza:
honnantudod h nem neked irta?
2010. júl. 13. 09:00
 10/10 A kérdező kommentje:
mellé írta a lány nevét! :S
2010. júl. 13. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!