Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha szexuális nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szexuális nem vagyunk egymásra hangolódva a párommal?

Figyelt kérdés

Nemrég óta vagyunk együtt, de sajnos szexuálisan nem tudunk egymásra hangolódni, viszont én már nagyon szeretem őt és félek, h emiatt vége lesz. Én mással nem feküdnék le, gyötörne a lelkiismeret, ha pedig ő tenné, beleőrülnék.

Jó ötlet lenne pár hétig pihentetni a dolgot vagy már az sem segít? Mit lehetne még tenni?

23L

23

2010. júl. 11. 08:04
 1/9 A kérdező kommentje:
x szexuálisan
2010. júl. 11. 08:11
 2/9 anonim ***** válasza:

én nagyon szeretem amikor a párom "letámad", tehát elkezdd csókolgatni és megyünk az ágy felé, belelök az ágyba, stb.

ja és közben vetkőztet.. :P

24F

2010. júl. 11. 09:21
 3/9 Senkimégisvalaki ***** válasza:

Próbáljátok meg megbeszélni a dolgot, át hogy mit szeretnétek és mit másként, és mi volt jó, az segít. :)

20L

2010. júl. 11. 12:21
 4/9 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: jó neked, igazán szerencsésnek mondhatod magad:p

2. válaszoló: köszi, erre én is gondoltam, de mindig csak annyit mond, h "nyugi" :(

2010. júl. 11. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
mégis miben látod úgy h nem tudtok egymásra hangolódni? pettingnél se? vagy mégis mi? sztem is beszéljetek erről, és ha azt mondja h nyugi akkor mond azt h nincs nyugi mert erről mindenképp beszélni kell és nem mehet így tovább.. mindenképp csinálj vmit mert hamar vége lehet ennek az egész kapcsolatnak:S sok sikert!!!
2010. júl. 12. 20:41
 6/9 A kérdező kommentje:

általában jól indul a szex, de látom rajta, h sokszor idegeskedik azon, h megfeleljen nekem, ezért nem sikerül a vége :( nincsenek nagy elvárásaim, nem tartom nyomás alatt, de így nekem is rossz, mert én meg azon görcsölök, h vajon az adott pillanatban is kényszeresen meg akar felelni vagy ott lesz fejben.

nem tudom jobban elmagyarázni, remélem érthető.

tényleg nem tudom, h mit tegyek, nem tudom vele megbeszélni, mert rossz neki az is, ha megemlítem:(

2010. júl. 12. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy nemrég óta vagytok együtt...még nem ismeritek egymás testét. Legyen hosszas előjáték köztetek, mutasd meg neki mi a jó neked. Próbáld rávezetni. Mutasd ki, hogy mennyire élvezed. Adj neki önbizalmat, dicsérd stb..:) Ha később is úgy érzed, hogy szexuálisan nem passzoltok(ami sokmindenkivel megesik), akkor egyszerűen csak nem illetek össze. Akkor jobban jársz ha keresel más partnert.
2010. júl. 12. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:

szia!

igaza van az előttem szólónak, pontosan mióta vagytok együtt? mert ha tényleg nem régóta akkor ne aggódj idővel ez alakulni fog,megismeritek egymást mégjobban és minden rendben lesz viszont nem árt róla beszélni még akkor se ha a párodnak nem tetszik ez... ez párkapcsolatban témának kell hogy legyen, nincs olyan h nem:S muszáj beszélni róla.. magyarázd el neki sztem ezeket.:/ sok sikert!

18/L

2010. júl. 13. 16:13
 9/9 A kérdező kommentje:
még nincs egy hónapja, h együtt vagyunk és aggódom, h pont a katasztrófális szex miatt nem akar velem lenni hosszabb távon. gondolom ő nem érzi még, h ez komoly lesz, ezért se nagyon akar ilyenekről beszélni vagy nem tudom :(
2010. júl. 13. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!