Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szexuális nem vagyunk egymásra hangolódva a párommal?
Nemrég óta vagyunk együtt, de sajnos szexuálisan nem tudunk egymásra hangolódni, viszont én már nagyon szeretem őt és félek, h emiatt vége lesz. Én mással nem feküdnék le, gyötörne a lelkiismeret, ha pedig ő tenné, beleőrülnék.
Jó ötlet lenne pár hétig pihentetni a dolgot vagy már az sem segít? Mit lehetne még tenni?
23L
23
én nagyon szeretem amikor a párom "letámad", tehát elkezdd csókolgatni és megyünk az ágy felé, belelök az ágyba, stb.
ja és közben vetkőztet.. :P
24F
Próbáljátok meg megbeszélni a dolgot, át hogy mit szeretnétek és mit másként, és mi volt jó, az segít. :)
20L
1. válaszoló: jó neked, igazán szerencsésnek mondhatod magad:p
2. válaszoló: köszi, erre én is gondoltam, de mindig csak annyit mond, h "nyugi" :(
általában jól indul a szex, de látom rajta, h sokszor idegeskedik azon, h megfeleljen nekem, ezért nem sikerül a vége :( nincsenek nagy elvárásaim, nem tartom nyomás alatt, de így nekem is rossz, mert én meg azon görcsölök, h vajon az adott pillanatban is kényszeresen meg akar felelni vagy ott lesz fejben.
nem tudom jobban elmagyarázni, remélem érthető.
tényleg nem tudom, h mit tegyek, nem tudom vele megbeszélni, mert rossz neki az is, ha megemlítem:(
szia!
igaza van az előttem szólónak, pontosan mióta vagytok együtt? mert ha tényleg nem régóta akkor ne aggódj idővel ez alakulni fog,megismeritek egymást mégjobban és minden rendben lesz viszont nem árt róla beszélni még akkor se ha a párodnak nem tetszik ez... ez párkapcsolatban témának kell hogy legyen, nincs olyan h nem:S muszáj beszélni róla.. magyarázd el neki sztem ezeket.:/ sok sikert!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!