Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akk tetszek neki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akk tetszek neki vagy nem? Annyira szeretem!

Figyelt kérdés

Van a sulimba egy srác és nagyon joba vagyunk:D

Legtöbbször eggyűt logunk szűnetekbe !

Eggyűt megyűnk haza !

Mindig a közelembe akar lenni meg ienek !!!

Nálam van a nyaklánca is :D, és nem kérte vissza meg ienek.

Mindig miattam várja meg a késöbbi buszt mikor haza mehetne

elöbb meg ilyenek.

Mikor fáztam hozzá bujtam és nem zavarta !! (L)

Mindenki szerint bejövök neki !

Sokszor bámul észre vettem és másokis mondják (L)

Bejövök neki szerintetek ??(L)

Rem igen mert én asszem nagyon szeretem :\'((L)(L)(L)

2008. nov. 13. 21:05
 1/7 anonim válasza:
100%
Szerintem ragaszkodik hozzád.De beszélgess vele 1 picit erről a dologról,hogy ő mit gondol a kapcsolatotokról.
2008. nov. 13. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Atyaisten, ez a kérdéskiegészítés ütött. Mégi honnan tudnánk, hogy bejössz-e neki? Szerinted ismerünk titeket, meg ilyenek? :D Ha nagyon szereted, akkor beszéld meg vele meg ilyenek. XD (L)(L)XD(L)(L):p(L)(L):D

Ja, meg tanulj meg ha nem is hibátlanul, de elgalább valahogy olyavashatóan írni, meg ilyenek.

,,|,, (o,O) ,,|,,

2008. nov. 13. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha igaz,amit írsz,akkor szerintem ő is nagyon szeret téged.Mondd el neki,hogy mit érzel,biztos kiugrik majd a bőréből:)
2008. nov. 13. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem.

Nem gondolod, hogy azóta már lépett volna? Talán csak élvezi, hogy ennyire bejön neked, de azért jó az, ha a fiúk harcolnak érted, meg ilyenek :D

Ne add magad könnyen, akkor kicsit hódítónak érzi magát. Hagyd rá a lépést, csak finoman utalgass rá, hogy többet szeretnél (pld fizikai kontaktussal, de utána legyél kicsit hűvös, picit küzdjön érted).

Szóval ne ugorj mindig a nyakába, meg ilyenek.

Hagyd meg a szerepét.

Egyébként meg egyedül ő tudja, hogy bejössz-e neki vagy sem, mi csak tippeket tudunk adni, hogy erősítsük az érzést. (L)(L) :D

2008. nov. 13. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért nem lépett még a srác,mert nem mer...

Fél,hogy elront valamit,nem biztos magában.

Gondolj csak bele,hogy röhöghet rajtatok magában,aki kivülről lát benneteket.Itt van két ember,aki egymásra vágyik,oszt egyik se meri megmondani a másiknak...

Persze az a jó,ha a fiu teszi meg az elsö lépést,de hát látod,hogy bamba...

2008. nov. 13. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
egyszerűbb ennél nincs is állj elé magabiztosan és mondd meg neki mit érzel mert igy azzal hogy szereted és nem tudja sztem ez nem valami jó érzés és biztos ott van benned az hogy nah most elmondom de aztán mégse naon hülye helyzet az ien énis átéltem már és igy érzett a lány is bár én megmondtam egy idő után azóta is járunk és nah szal a láww az megvan//de sztem ha nem megy az hogy elmondd akkor utalj rá azzal neki pl.: de jól nézel ki ma \\ vagy egyszerűen csak annyit hogy figyelj van valami amit elszeretnék mondani de figyelj (ienkor ha látod rajta hogy izgul akkor szeret:D)és annyit mondasz neki hogy nekem te non szimpatikus vagy/bejössz/stb... aztán mondd neki hogy szereted és halgass egy kicsit aztán nézz rá ha nem mer rádnézni meg még felfele se vagy épp arra ammerre te vagy akkor szeret csak izgul és nem néz arra ha pedig arra néz és mosolyog akkor is szeret De ha azt mondja hogy te nem teccel neki (mert sajna van ien:S:P) akkor se legyél szomi!! majd lesz egy jobb(jah megha annyira szereted akkor azt mi FÉRFIAK(xD) megérezzük) /meglátjuk és lehet hogy tudja is hogy szereted de ienkor mit tudsz tenni én sztem ő is lehet szeret és lehet hogy ő szeret is meg ugye látja rajtad hogy szereted csak emiatt nem tudja hogy mondja el mert ugye igy nehéz már belefogni (/hát nagyjából ennyi\) és naon sok szerencsét hozzátok:D xD
2008. nov. 13. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt mondta tetszem neki, most akkor ez mit jelent?

Kábé ez a szint... Meg ilyenek (L) (L)

2008. nov. 14. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!