Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akk tetszek neki vagy nem? Annyira szeretem!
Van a sulimba egy srác és nagyon joba vagyunk:D
Legtöbbször eggyűt logunk szűnetekbe !
Eggyűt megyűnk haza !
Mindig a közelembe akar lenni meg ienek !!!
Nálam van a nyaklánca is :D, és nem kérte vissza meg ienek.
Mindig miattam várja meg a késöbbi buszt mikor haza mehetne
elöbb meg ilyenek.
Mikor fáztam hozzá bujtam és nem zavarta !! (L)
Mindenki szerint bejövök neki !
Sokszor bámul észre vettem és másokis mondják (L)
Bejövök neki szerintetek ??(L)
Rem igen mert én asszem nagyon szeretem :\'((L)(L)(L)
Atyaisten, ez a kérdéskiegészítés ütött. Mégi honnan tudnánk, hogy bejössz-e neki? Szerinted ismerünk titeket, meg ilyenek? :D Ha nagyon szereted, akkor beszéld meg vele meg ilyenek. XD (L)(L)XD(L)(L):p(L)(L):D
Ja, meg tanulj meg ha nem is hibátlanul, de elgalább valahogy olyavashatóan írni, meg ilyenek.
,,|,, (o,O) ,,|,,
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem.
Nem gondolod, hogy azóta már lépett volna? Talán csak élvezi, hogy ennyire bejön neked, de azért jó az, ha a fiúk harcolnak érted, meg ilyenek :D
Ne add magad könnyen, akkor kicsit hódítónak érzi magát. Hagyd rá a lépést, csak finoman utalgass rá, hogy többet szeretnél (pld fizikai kontaktussal, de utána legyél kicsit hűvös, picit küzdjön érted).
Szóval ne ugorj mindig a nyakába, meg ilyenek.
Hagyd meg a szerepét.
Egyébként meg egyedül ő tudja, hogy bejössz-e neki vagy sem, mi csak tippeket tudunk adni, hogy erősítsük az érzést. (L)(L) :D
Azért nem lépett még a srác,mert nem mer...
Fél,hogy elront valamit,nem biztos magában.
Gondolj csak bele,hogy röhöghet rajtatok magában,aki kivülről lát benneteket.Itt van két ember,aki egymásra vágyik,oszt egyik se meri megmondani a másiknak...
Persze az a jó,ha a fiu teszi meg az elsö lépést,de hát látod,hogy bamba...
Azt mondta tetszem neki, most akkor ez mit jelent?
Kábé ez a szint... Meg ilyenek (L) (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!