Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeretem úgy a párom mint az elején. Viszont valaki más tetszik. Mit tegyek? 20/l
Mielőtt bárki bármit gondolna a barátom egy nagyon kedves, jószívű srác. Teljesen más mint a többi pasi, eddig mindent meg tudtunk beszélni. De valahogy más már az egész. 2 éve vagyunk együtt. 3 hónap után össze költöztünk, részben azért mert menekültem a szüleimtől. Azóta 1 napot se voltam egyedül. A családjával élünk együtt. Sajnos rengeteget vitáznak,ez miatt a barátom nagyon ingerült. Kb 1 éve kezdődött, hogy veszekedni kezdtünk, de elég durván. Különösebb oka nincs csak, mindenen kiabál, van hogy tárgyakat dobál. Egyszer meg is ütött, de ez tényleg csak egyszeri alkalom volt, volt, hogy én is meglöktem, de ez reakció volt inkább arra ha erősebben megszorított. Ezek miatt elkezdtem kevésbé vonzódni hozzá, kevesebbet szexeltünk, persze ezen is kiakadt, és nem értette meg. Találtam pár képet lementve más nőkről a telefonjában, nem kutakodtam, csak éppen képeket csináltam, és megláttam. Mostanában meg csak ezek a gondolatok járnak a fejemben, és nem tudom mit tehetnék. Szeretem, de nem annyira vonzódom hozzá szexuálisan, ami érthetetlen, és nem lehet más oka mint a fent leírtak, mivel az ideálom teljes mértékben.
Ami főleg nem segít a dolgon, hogy az egyik haverja kedves volt velem. És a jelek alapján bejövök neki. És az érzés kölcsönös, tetszik a stílusa, ahogy beszél, és a külseje is. Ez miatt bűntudatom van.
Soha nem csalnám meg a párom, de a szakításon már gondolkoztam. Nem hiszem, hogy képes lennék rá. Annyi mindent terveztünk együtt, de félek, hogy a szexuális vonzalom nem lesz újra a régi. Nem tudom mit tegyek.
Jó lenne egy két tanács, ha lesz valaki aki elolvassa.
Ja és a barátom 23 éves.
Jesszusom, de be lettél hülyítve. Na mindegy, majd x hónap múlva jössz, hogy ver a pasim, micsináljak...
Légyszi, legalább gyereket ne szülj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!