Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak: ti szoktatok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak: ti szoktatok így viselkedni, ha nincs semmi rejtegetnivalótok, és normális kapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés

A lényeg:

Ha nem vagyok itt 2 napig, mondtam is, hogy hívja ki egy barátját, haverját.

Ő pedig ehelyett nő ismerősét híja ki aznap estére egyedül. Nem is ez zavar ebben, mert lehetnek jó ismerősök, haverok... Hanem az zavar, hogy:

- este, egyedül való találkozóra hívta a csajt

- arra az estére szervezi pont, amikor én nem vagyok itthon

- vagy amikor elviekben edzeni megy (nekem legalábbis ezt mondta, sosem szólt, hogy találkozott ezzel a lánnyal, pedig találkoztak. szóval nekem hazudik erről, hogy hova megy)

- nekem nem is említi ezt az egészet (pedig előtte is kérdeztem, mik a tervei, mit csinál.)

A teljes képhez, aki kicsit mélyebben látva szeretne bármit is mondani:

1.) Korábban is volt, hogy nem mondott el hasonlókat, amikor lányok is benne voltak. (Ártatlan összejövetelt szervezett, azt is letagadta valamiért, pedig sosem voltam sárkány)

Akkor azzal magyarázta még régebben, mikor kérdeztem, ezt miért csinálja, hogy az exe (1. kapcsolata) borzasztó féltékeny volt, és teljesen beleégett., és tudja, hogy nálam nincs alapja mert nem viselkedek így, csak egy rossz beidegződés nála, próbál rajta változtatni stb. Megértettem ok.

2.) Most ismét hasonló helyzet, de ez már zavar:

Mostanáig is letagadja, ha pl volt kolléganőivel beszélget ( pont mutatott valamit a telefonján, és akkor láttam, hogy ágis beszélnek.) De nem érdekelt ez a része, gondoltam csak barátkozik, lásd 1. pont, nem hiszem, hogy van jelentősége, másrészt többüknek árjuk is van, szóval ezen nem akadtam fenn, ártatlan barátkozás szeritnem.

De a fenti esti találkozóra hívás,( amiről nekem nem beszél, hanem hazudik valamit hova megy) vagy hogy arra időzíti, amikor nem vagyok itt.. Ez nekem már sok.

Létezik, hogy én kombinálom túl, vagy túlságosan naiv vagyok és megbíztam benne éveken át?

Nyilván tőle is meg fogom kérdezni..

2019. júl. 18. 08:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Inkább azt próbáld ki, hogy bejelented mikor nem leszel otthan, ahogy szoktad. Aztán tök véletlenül hazaállítasz.
2019. júl. 18. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:
18%

Tényleg a titkolózás a probléma, nem az, hogy találkoznak.

Próbáld egy kicsit beleélni magad a helyzetébe (nő vagyok, nem férfiszemmel védem). Van ilyen, hogy egyszerűen olyan kiirthatatlan bűntudata van az ártatlan találkozók miatt is, hogy nem tud úrrá lenni a félelmén, hogy ideges leszel, félreérted, és magyarázkodhat, pedig tök ártatlan az egész. Az a helyzet viszont, hogy ezt már pszichológus dolga feloldani benne. Tehát én személy szerint nem gondolom, hogy feltétlenül megcsalna vagy ilyesmi. És nem miattad van ez az egész, ez nagyon fontos, te tök jól viselkedsz vele, és nem vagy sárkány. Látod, mégis csinálja. Sajnos, ha tényleg nem csal meg (és szerintem nem), szakemberhez kéne mennie, mert 7 év alatt tényleg el kellett volna már múlnia ennek.

2019. júl. 18. 10:28
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

Rejtett kamera avagy hangrögzítő.... Annyit megér hogy nyugodt legyél.

Exfeleségem is az utolsó pillanatig hangoztatta hogy ő engem mennyire szeret, meg hogy azzal a férfivel csak barátok. Elhittem. Egyszer titokban mikor nem voltam otthon, áthívta a pasit. Konkrétan a saját ágyunkban csalt meg, szép kis eset.

Nálatok, ne így legyen azt kívánom, de sajnos szerintem női férfi barátság addig nem fog létezni míg kompatibilis a két cucc a lábak között :D

2019. júl. 18. 11:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg több ez kicsit a barátságnál. Hagyjátok már ezt a férfi-nő barátságot. Nem mondom, hogy nem lehet mert biztos van de az esetek többségében vonzódás van a háttérben legalábbis egyik félnél de gyakran mindkettőnél. Ez nem jelenti feltétlen, hogy meg is csal de már több a barátságnál és sosem tudni nem fajul e el. És szerintem nála is ez van. Tudod az a furcsa, hogy ha barátkoznak oké, de mindig csak vele? Csak ez az egyetlen barátja van aki pont nő? Őt hivja ki kettesben, vele találkozik ha "edzeni" megy. Ha egyszer egyik barátjával találkozna máskor másikkal és benne lenne a lány barát is az oké. De, hogy mindig csak ő. Hát bazi nagy barátság ez köztük. Annyira nagy, hogy Te elvileg nem is tudsz róla,neked el kell titkolni. Szerintem minden normál kapcsolatban az emberek ismerik a párjuk legjobb barátját, tisztában vannak vele nagyjából (még ha nem is kell elszámolni) mikor találkoznak vagy elújságolják ha összefutottak stb. Nálatok nem így van. A jóbarátok általában néha meglátogatnak ill. felbukkannak a barátjuk otthonában még ha nem is rendszeresen, de az biztos, hogy jóbarátságnál nem egy párunk előtt titkolt baráti kapcsolatról van szó.

Szerintem igazad van, ez így nem fér bele. Ha a csaj eljönne hozzátok jókat dumálni akkor is amikor otthon vagy illetve nem csupán ők kettesben és titokban találkozgatnának akkor még azt mondanám oké,legyen. De ez nem az a helyzet.

Hát és az, hogy természetesen tőle is megkérdezed ez jó, meg kell igen, csak éppen mit vársz a választól? Már most átver, hazudik. Ha majd rákérdezel és esetleg vaj van a füle mögött akkor majd őszintén elmodja? Ne a szép szavaknak higgyél hanem annak amit látsz, tapasztalsz. Az a valóság.

2019. júl. 18. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14-es válaszolóval nagyon egyet èrtek. Bennem is pont ezek a gondolatok merültek fel.

Èn nem nagyon hiszek ebben a fèrfi-nő barátkozás van/haverkodásban. Persze, lehet jóban lenni, nem azt mondom, de az esetek nagy rèszèben nem a haverkodás a mozgatórugója a kapcsolat tartásának. Ezt már megtapasztaltam elègszer.

Az is elèg fura, hogy állandóan kollèganőkkel cseverèszik, meg nőt hív titokban találkozóra....Mièrt? Nincsenek haverjai a maga nemèben? Ès akkor mellè mèg lódít is. Persze, hiszen vaj van a füle mögött. Ha az adott hölgyemèny tènylég csak barát lenne, akkor te is ismernèd, ès nem lenne titok a találkozás.

Az is nagy mellèbeszèlès, hogy az exe miatt ilyen. Elèg règen volt már az az ex, elèg règóta veled van, meg ha azt nèzem, hogy így viselkedett az előző kapcsolatában is, akkor bizony nem volt alaptalan az a fèltèkenykedès...

Nem mondom, hogy tuti megcsal, de hogy nem egyenes ember, az hótziher. Ès mèg ha nem is csalt meg, azt gondolom, hogy nem rajta múlt...

Èn azt gondolom, hogy alaposabban utána kellene járnod, ha az igazságra vagy kíváncsi. Beszèlned vele erről szinte felesleges. Eddig sem volt őszinte, mèg akkor sem, mikor már lebukott, mert akkor meg mellèbeszèlèssel magyarázta a bizonyítványát.

2019. júl. 18. 18:17
 16/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat, szerencsére jól látjátok a problémát, és helytállóak, amiket írtatok.

# 13 - Az a vicces, hogy ő is ezeket állítja, ahogy azt is, hogy nem barátkozik nőkkel, illetve velem tervezi az életét. - Mégis ő keresi a lányokat, és ő invitálja őket. (Ami nem baj, de ha kettes programot csinál, ráadásul a hátam mögött, már eleve rossz. Nem tudom hova tenni ezt a kétes viselkedést, hogy nekem A-t állít folyton, közben B-t csinál.. Eddig nem foglalkoztam vele.

Mellesleg megtudtam, hogy véletlenül pont az esete ez a lány.

# 14- Nem, nem ugyanaz a lány , nem olyan nagy barik- arról azért csak tudnék.. Más, pl volt nő kollégáit is hívta volna el progikra, némelyeknek van párja is, szóval gondolom hogy ezek csak barátkozások. De a legutóbbi eset, amiről most a kérdés született, annyival más, hogy konkrétan a hátam mögötti találka, amiről nekem nem szól. A lány az esete is, szingli is. És ő mondogatja, hogy ne is barátkozzon nagyon szorosan férfi-nővel, őt pl fordított esetben ez nagyn zavarná.. (Volt, hogy egy haverjának is mondta, hogy tényleg nem ok csajjal kettesben találkozni, amikor a a srác barátnője féltékeny volt rá és megkérte, ne tegye. Ő is igazat adott a csajnak.)

Magyarul ebben a helyzetben tudja, hogy nem helyes amit tesz ( másnak is ezt mondja), de velem mégis megteszi.

Én már annyira nem vagyok benne biztos, hogy nem csalt meg.. Nehéz lenne róla elképzelnem, hogy így letagadná.. De most kételkedek ebben. Az is megfordult most a fejemben, hogy ő fut(na) ezek után a lányok után.. Csak ők pattintják vissza.

2019. júl. 18. 18:19
 17/17 A kérdező kommentje:

# 15

Igen, te is leírtad az én gondolataimat lényegében több dologban.. Igazad van.

2019. júl. 18. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!