Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek honnan jön az, hogy ők hercegnőknek gondolják magukat és ezáltal elvárják, hogy velük hercegnőként bánjanak? Többi lent.
Figyelt kérdés
A férfiak miért nem mondogatják azt, hogy én király vagyok vagy herceg vagyok ezért nekem ki kell nyalni a seggemet és egész nap a kedvemben kell járnotok.
Én egy ilyen férfit nem ismerek, nőt annál inkább.
Szerintetek igazságos ez?
És honnan jön ez az egész???
2019. júl. 17. 16:57
21/23 anonim válasza:
Képletesen szólva: ha te hercegnőként bánsz a barátnőddel, általa te herceggé válsz.
Ha bunkó módon bánsz vele, attól ő nem válik bunkóvá, te viszont igen.
22/23 A kérdező kommentje:
Utolsò, hàt persze a kedvező ìratlan szabàlyok mindig be vannak csempèszve...hogy a nőknek könnyebb legyen
2023. júl. 31. 08:39
23/23 A kérdező kommentje:
20-as melyikből van több?
Nőből aki hercegnőnek gondolja magàt vagy fèrfi aki hercegnek?
Gyakorlatilag te is hercegnőnek gondoltad magad, csak nem kaptad meg amit akartàl, ezèrt szemèt pasi..
De ha megkaptad volna ès hercegnőkènt bent volna veled az okè lett volna..
Màr megint a kedvezmèny ès a nőknek legyen könnyebb felfogàs..
2023. júl. 31. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!