Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknek honnan jön az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek honnan jön az, hogy ők hercegnőknek gondolják magukat és ezáltal elvárják, hogy velük hercegnőként bánjanak? Többi lent.

Figyelt kérdés

A férfiak miért nem mondogatják azt, hogy én király vagyok vagy herceg vagyok ezért nekem ki kell nyalni a seggemet és egész nap a kedvemben kell járnotok.

Én egy ilyen férfit nem ismerek, nőt annál inkább.

Szerintetek igazságos ez?

És honnan jön ez az egész???

2019. júl. 17. 16:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

3-as te tipikusan ebben a táborba tartozól.

Értem, hogy sok bunkó férfi van és ez így is van.

De én arra voltam kíváncsi, hogy a nők miért hajtogatják, hogy ők hercegnők, mikor nem azok és velük hercegnőként kell bánni.

Ez olyan mintha én kitalálnám magamról, hogy én egy világsztár vagyok és velem minden nőnek úgy kell viselkednie mintha a rajongóm lenne..

Kövezzetek meg , de én sok nőtől hallottam, hogy hercegnőnek képzeli magát és vele hercegnőként kell viselkedni alanyi jogon, tök mindegy, hogy mit tett le az asztalra ő hercegnő és neki minden jár.

Én pasiktól nem hallok ilyet, ettől függetlenül lehet sok bunkó, egó.

2019. júl. 17. 17:54
 12/23 anonim ***** válasza:
72%

"De én arra voltam kíváncsi, hogy a nők miért hajtogatják, hogy ők hercegnők, mikor nem azok és velük hercegnőként kell bánni."

Azért, mert ha a csinos nő kitalálja, hogy ő hercegnő és ugráltatja a pasiját, akkor az úriember csicska módon szó nélkül ugrik és minden második mondata az lesz, hogy "igen, drágám", csak hogy nehogy kidobja a csaj ahelyett, hogy azt mondaná, hogy "azért örülnék, ha néha te is meghívnál étterembe" vagy "múltkor én porszívóztam, most te jössz". Könnyű a nőket hibáztatni, de nincs olyan pasi, aki ne hunyna szemet olyan tulajdonságok felett egy nőben, amire itt azt mondja, hogy "bottal sem", ha az a nő külsőre elég vonzó számára.

2019. júl. 17. 18:14
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező egy idióta, amiért a férfiak nem mondják, még viselkedhetnek úgy. Nyisd már ki a szemed ember.
2019. júl. 17. 18:47
 14/23 anonim ***** válasza:
83%

Azért mondják ezt, mert a gyerekmesék nagy része a férfiak körül forog, a főszereplő többnyire egy szegény fiú (vagy legkisebb királyfi, akit gonosz bátyjai kisemmiznek)aki végül sok kaland után elnyeri egy hercegnő kezét. A legtöbb női mesealak értelem szerűen hercegnő. Gyermekkorban ezzel azonosulnak. A hercegnő dolga sajnos nem más, mint hogy várja a királyfit, üljön a babérjain és igyekezzen a legjobbat választani. (A mesebeli hercegnő mindig választhatott. Az igaziakat már korán férjhez adták politikai döntés alapján.)

Kevés olyan női mesealak van, akinek hányattatott sorsa van (oké, van akit elrabol egy sárkány, de arról, hogy ezt hogyan éli meg nem sokat tudunk, a megmentő pedig mindig egy férfi, azaz a szegény legény vagy legkisebb királyfi.)

Amúgy a hányattatott sorsú meseszereplők nagy része is hercegnő (pl Hófehérke)aki végül ismét visszakerül a trónra a királyfival, ahová való.

Szóval a nők sokkal kisebb repertoárral tudnak azonosulni gyerekként, a fiú mesealakok mindig változatosabbak és többnyire erejükkel, ügyességükkel érvényesülnek, míg a nők a megmentőre várnak. És gondolj bele, ezeken a meséken szocializálódtak az emberek évszázadok (talán évezredek óta ha a mitológiai történeteket is ide számítjuk.)

Őszinte leszek én is mindig egy hercegnővel azonosultam gyerekként, mégpedig a legmenőbb hercegnővel, Leiával a Csillagok Háborújából. Ezen a filmen nőttem fel, és ez az öntudatos, kemény nő volt a példaképem, nem Hófehérke. Titokban mindig hercegnő voltam, nem mentem bele méltatlan helyzetekbe, szépen beszéltem, úrinő módjára viselkedtem és láthatatlanul mindig ott volt a fejem körül a képzeletbeli hajfonat :-)

A mai napig hercegnő vagyok. Ez nem azt jelenti, hogy bárkinek is ki kellene szolgálnia, vagy meg kellene mentenie, hanem, hogy van méltóságom, tartásom, büszkeségem, integritásom.

2019. júl. 17. 18:58
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
Ez pl miattad van, itt a gyakorin olvassák magukról, meg szájról szájra terjed. Eszükbe se jutna hogy ők hercegnők, élik az életüket, de akkor elolvasnak egy ilyen kérdést, mint pl a tiéd. Akkor rájönnek, hogy ja tényleg, végül is miért ne, akkor legyek hercegnő, ha már ennyien mondják. Úgyhogy ne írj ki hülye kérdéseket:)
2019. júl. 17. 19:21
 16/23 A kérdező kommentje:

Utolsó ja, nincsenek ilyen nők.

Az előtted szóló sem gondolja magát annak..

2019. júl. 26. 21:51
 17/23 A kérdező kommentje:

13-as szerintem te vagy egy idióta :)

Ki mondtad a lényeget, a férfiak nem mondogatják ezt a nőknek erőszakosan és nem bizonygatják, hogy de én királyfi vagyok velem bánjál királyfiként, mert egy nap mikor unatkoztam én kitaláltam, hogy én királyfi vagyok.

Ellenben a nőkből ez ömlik, hogy ők hercegnők, velük hercegnőként kell bánni...

Ez nevetséges :)

Nulla teljesítményre akarják a nők, hogy hercegnőként tiszteljék őket.

De ez nem jár alanyi jogon ti álom világban éltek.

2019. júl. 26. 21:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem olvastad el a mesékkel kapcsolatos válaszomat, igaz? Mit csinál a szegény legény, a legkisebb királyfi? Mit csinál a hercegnő? Miben növünk fel?

A hercegnőség adott, a királyságért még a legkisebb királyfinak is meg kell dolgozni, nem jön ingyen.

A régi rend szerint, egy kapcsolatban a férfi a kezdeményező és ő megy a lány után. A lánynak tilos egyértelműen kezdeményeznie, mert rossz nőnek fogják tartani. Marad a szempilla rebegtetés, finom mosoly stb. A régi rend szerint a kitartó férfi előbb utóbb eléri a célját, talál magának hercegnőt és királyságot, ha a belseje rendben van. Különböző próbák vannak a mesében, ahol az embersége, jelleme kerül tesztelésre, soha nem kifejezetten az ereje. Ezért a hangos, erős bátyjai elbuknak, ő pedig győzedelmeskedik.

A lányokkal más a helyzet. Ha szép vagy, kellemes jelenség, te vagy a hercegnő és csak várnod kell meg szépnek lenned. Ha csúnya vagy....te nem tehetsz semmit. Neked nem lesz próbatétel, akkor te nem kellesz. (régi rendről beszélünk, a lánygyereknek ezért nem örültek annyira, mert oké, hogy intézett házasságok, de ott is volt aki senkinek nem kellett). Szóval egy lány vagy eleve hercegnő, vagy nem. És sajnos, a lány jelleme ritkán került tesztelésre. Nincs olyan mese, hogy a hisztis királylányt visszaviszi a királyfi a sárkánynak. Ő megkapta a királylányt és a királyságot és ennyi.

Vagyis: a hercegnőt a királyfi teszi azzá. Aki jön és harcol érte és megnyeri magának. A királyfit viszont az elérendő cél teszi királlyá: a hercegnő, akiért harcol.

Tudom, hogy ti a feminizmussal azonosítjátok a hercegnőséget, valójában a régi rend egyik archaikus szerepe, ami kegyetlen módon nem lett minden leánynak kiosztva, megküzdeni érte nem lehet. A régi mesék tanítása: a férfi tehet a sorsáért és bármit elérhet. A nő nem. A nő eleve hercegnő. Aztán amikor a hétköznapi életben rádöbben, hogy valójában nem elég szép hercegnőnek, akkor ennyi.

Szóval feminista szemszögből vagy elvetjük a hercegnőséget, vagy újra definiáljuk. Ezt tette George Lucas is a Csillagok háborújában. Az önmagát megmentő hercegnő, aki a tiszta erőt képviseli a mesében, és aki képes megmenteni a szerelmét. A hercegnő, akivé végre válhatsz. A hetvenes években, amikor a film kijött, háborogtak is sokan, hogy miféle hercegnő az ilyen....de az idő őt igazolta.

2019. júl. 27. 09:11
 19/23 A kérdező kommentje:

18-as értem amit írsz.

De milyen érdekes, hogy amikor egy nő egy kényelmes pozicióban akarja leélni az életét, mikor a felelősséget, a nehéz dolgokat a férfira hárítja akkor védekezésül a multat hozza fel.

Jaj mert régen ez így volt, jaj mert a mesében így volt..

Ám, de ha most azt mondanám, rendben akkor öltözzetek az 1970-es divat szerint akkor fel lennétek háborodva.

Szóval érdekes, ha valami kedvezett a nőknek a múltban akkor azt a szokást a mai napig tartani akarják.

Ám azokat a szokásokat mikor a nőket teljesen elnyomták, megerőszakolták, vagy elégették őket mert azt mondták boszorkány , szóval ezeket ne tartsuk meg, dobjuk a kútba.

Mikor lesz tényleges egyenlőség?? :)

Mikor lesz az amikor nem lesz minden féle hülye indok miatt könnyebb a nőknek és még így is siránkoznak, hogy nekik milyen nehéz.

Nem lenne olyan nehéz, ha nem mindent a külsővel akarnának elérni és nem mindent a másiktól várnának.

Belsleg is szépnek kéne lenni..

A legtöbb nő olyannyira nem tud ezzel szembenézni, hogyha olvas erről vagy támadólak lép fel mert beindul a védekező mechanizmus, de belül persze tudja, hogy igaz amit írok vagy azonnal nyom egy X-et, mert rosszul lesz attól, ha szembesül az igazsággal.

Ez egyébként a gyengeség jele.

Abban egyet értek, hogy egy olyan nő aki nem szép, nem csinos, annak nehéz, mert kevesebb kedvezményt fog kapni mindenhol..

Abban is, hogy sok férfi ezt hagyja, hogy ki legyen használva, mert fontosabb neki, hogy elmondhassa, nekem van párom, minthogy az igazság oldalára állna.

Ők inkább bevállalnak felszínes kapcsolatokat.

Az a nő egy átlagos szintet elér, az szinte követeli, hogy neki aztán mindenhol adjanak kedvezményt.

Discoba ne kelljen fizetni, piára a pasi hívja meg, ez alap, engedjék előre a sorban, az ülőhelyt adják át neki, a párkapcsolatban minden ami nehéz a férfi oldja meg helyette véletlenül sem együtt..

Egy nőnek nem kell jól keresnie, de a partnerének annál inkább.

És igen ahogy írtad a nők csak rebesgetik a szemeiket, áll mosolyok szép ruhákban amit persze más fizetett..

Komolyan valaki azt gondolja, hogy ez igazságos??

2019. aug. 2. 01:09
 20/23 anonim ***** válasza:
Én meg férfit ismertem aki hercegnek képzelte magát. Tanár család, nagyképűek a semmire. Faszika a szülőkkel lakott 50 évesen, elvárta h főtt kajával, szexszel várjam őt heti egyszer. Nem mutatott be otthon, se a barátainak, se a lányának és ha üdülni ment akkoris mással ment. Konkrétan a farkát tette bele a kapcsolatunkba, és amikor más elhívott wellnesezni, azzal vádolt hogy a pénzt választottam, anyagias vagyok. Ő meg üres kézzel jött mindig, konkrétan 100 Ft-ot nem költött rám az 1 év alatt. Na ő azt gondolta hogy csupán azért mert a világon van, adok és adok, cserébe nem is kell semmi. Nem kell meghívnia semmire nem kell h vegyen egy apróságot, nem hiányzik a figyelmesség, az udvarlás. Vannak ilyenek pasiban is, és nekem soha többet nem lesz ilyen nagyképű hím az életemben.
2023. júl. 29. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!