Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról ha pl a barátnőd csak havi kb 180 ezret keres, számít? Néznél mást?
Figyelt kérdés
Ápoló vagyok és ennyi a fizetésem. Ismerkedem egy pasival akinek hozzám képest sokkal jobb a fizetése, ő már 30 éves lesz van autója és most egy régi házat újít. Beszélgettünk a munkámról és a fizetésemről is. Attól tartok, hogy ha esetleg komolyra fordulna vagy össze akarnánk költözni nem fog sikerülni mrtt én nem tudok fizetni sokat, a fizum egy albérlet ára lassan. Keresnétek hasonló esetben jobban kereső nőt? 24L2019. júl. 17. 12:19
21/22 anonim 

válasza:

Akinek sok a pénze engem is elvihetne tengerparti nyaralásra mert nagy álmom eljutni a tengerpartra nyaralni. 😊 Bár én csak 83ezer ft-ot kapok terhestappenzre. Ki lesz az a gáláns úriember aki elvisz a már meglévő gyerkőccel? Ha már egy 5 tagú családot lázán eltart akkor ez még se kottyanna neki.
31N
22/22 anonim 

válasza:

180-nak örülnék.
A párom 120-140 - et keres.
Hála az égnek, én 2-2,5 félszeresét.
Tudom, itt soknak még az én fizetésem is kicsi. Hisz itt mindenki 400 ezer felett keres nettóban.
Sosem néznék mást, a párom helyett. Szeretjük egymást. Ez a legfontosabb.
Kassza is közös. Nálunk ez a természetes lassan 30 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!