Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról ha pl a barátnőd csak havi kb 180 ezret keres, számít? Néznél mást?
Itt rajtam kívül csak önzetlen férfiak vannak
A volt feleségem keveset keresett. Most kap 40k segélyt, mivel nem dolgozik.
Hogy a ne a gyerekekre legyen szorulva adok neki havi 100-at.
Az életben csóró nő közelébe nem fogok menni.
Alap hogy eltudja tartani magát. Legyen lakása, autója. Márkás ruhákban járjon. Bármikor ki tudja fizetni az 500.000 forintos részét egy nyaralásba.
Ilyet találni? Idén is egyedül megyek nyaralni. :)
,,Bármikor ki tudja fizetni az 500.000 forintos részét egy nyaralásba."
Te hol élsz, hogy ilyen drága nyaralásokra mész?
Csodálatos mennyire felvirágzott Magyarország.
Majd minden férfi a medián kétszerese felett keres, A többség ötszörös felett. Lakás, autó megvan. Lazán eltartanak a fizetésükből egy öt tagú családot.
Unatkozó hölgyeim, ha van kedvetek ugrassátok ki a nyulat a bokorból. Hívassátok meg magatokat a Kistücsök étterembe. Isteni a sült szarvasborjújuk.
Ha ez megvolt kíváncsi vagyok tudnának-e mosolyokni egy Playa de Palma főszezonban szerény 4* félpanzióval kicsengetésének 2 személyre?
,,Te hol élsz, hogy ilyen drága nyaralásokra mész?"
Tanult ember aki piacképes szakmában van,akár vàllalkozò,akár vezetői pozi vagy senior mérnök.
Kedves 13:26-os
Nem személyeskedünk.
Nézz meg egy hetes nyaralást Playa de Palmara.
Főszezonban. jó helyen a Ballermann 6 közelében. Tengerhez közeli hotelben. + költőpénz.
5* nem fog beleférni. Ez nem luxusnyaralás. Az állították: Lakás, autó megvan, és bármikor lazán el tudnának tartani egy öttagú családot.
Egy szerény spanyol nyaralásra talán el tudja vinni a nőjét. Nem a Cortazurt említettem, de nem is egy horvát tengerpartot, ahol a sünöket és köveket kell kerülgetni, azon kívül szinte semmi szórakozási lehetőség a fiataloknak.
Úgy tűnik a pénz sem garancia a megfelelő iskolázottságra és helyesírásra. Az ékezeteket még csak-csak elnézi az ember de a Côte d'Azur-t cortazur-nek írni....
Te is csak képeslapokból láttál tengert.
Kedves 13:47
Nem személyeskedünk.
Nem tökéletes a a helyesírásom. Az angol és a német sem.
Természetesen ebből következik, hogy tengert csak képeslapokon láttam.
Ebből az is hogy tavany nem kétszer voltam.
Mindig örülök, ha tanulhatok.
Az előbb a magyar átlagférfi anyagi gálánsságát.
Legutóbb ezt a logikai axiómát: a helyesírás és a nyaralások kapcsolatáról.
A cortazurt tényleg csak képen láttam. Remélem te élőben is. Azt mondják gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!