Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, ha egy férfi elhallgatja a párja elől, hogy depresszióval diagnosztizálták, és gyógyszert (antidepresszánst) kell szednie, kontrollra járnia?
te mit éreznél, ha mindezt a párod eltitkolná előtted?
nyilván ügyesen csinálja, mert együtt éltek, mégsem tudtál arról, nem láttad, hogy gyógyszert szed napi szinten, meg, hogy rendszeres időközönként orvoshoz jár ezzel.
"Ami lényegtelen ha ahhoz hogy rájöjj le kell buknia."
Ember, nem lebuknia kell, hanem őszintén, már az elején közölni a másikkal, hogy figy, ez és ez a problémám van, ha néha h..lye vagyok, akkor ez ennek tudható be. Az ember máris másképpen áll az egészhez.
De azt nem értem, hogy az embernek miért okoz gátlást az, ha beteg és ezt el kell mondani az állítólag szeretett személynek? Talán mert istennek hiszi magát és fél, hogy rájönnek, hogy sebezhető? Vagy, hogy akkor nem alakítanának ki vele kapcsolatot?
Egy betegséget sose kell titkolni.
Viszont egyesek még mindig nem nőttek fel agyilag, hogy ezt megértsék.
A nap paradoxonja: "Talán mert istennek hiszi magát és fél, hogy rájönnek, hogy sebezhető? Vagy, hogy akkor nem alakítanának ki vele kapcsolatot?"
Ha tudom hogy sebezhető vagyok hogy hihetném magam istennek. Talán pont azért hogy a barátnőkkel aki szerint nincs olyan hogy titok ezt tárgyalják naphosszakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!