Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki azért szakított mert a párja nem akart összeházasodni?
Figyelt kérdés
Decemberben lesz 4 éve, hogy együtt vagyunk, két éve együtt is élünk. Ha megyünk valami szebb helyre vagy nyaralni vagy szülinapom van már mindig azt várom, hogy mikor kéri meg a kezem, aztán persze nagy csalódás. Meglepődtem mikor felhozta egyik nap, hogy mostmár jó lenne baba. Én meg mondtam, hogy még meg se kérte a kezem. Erre ő, hogy nem gondolta, hogy esküvőt akarok. Most nem is nagyon szólunk egymáshoz. Eleinte azt hittem tényleg ez nem fontos, de már annyira hiányérzetem van ez miatt, nem érzem, hogy igazán fontos lennék, hogy én vagyok az igazi.2019. júl. 15. 21:15
11/13 anonim válasza:
Számára ezek szerint nem egyértelmű. Nem lehet arra alapozni, hogy biztos a másik is úgy gondolkodik, mert ugyanolyan neveltetése és tapasztalatai vannak neked csak azért, mert szeret, veled van. Ha vigasztal, nagyon sok másik pár is tölt el úgy éveket egymás mellett, hogy csak azt hiszi, hogy ismeri a másikat, közben egyáltalán nem, mert nem beszélgetnek bizonyos dolgokról és csak élesben derül ki, hogy más az értékrendjük, vágyaik. És a szerelem sajnos sokszor nem elég, hogy ezeket áthidalja, ha nem tudnak olyan közös utat kitalálni, amivel mindketten együtt tudnak élni, mert egyszerűen van, amiben nincs kompromisszum (mint pl. a házasság meg a gyerek).
13/13 anonim válasza:
Atyavilág, hány éves vagy? "számomra egyértelmű"
Szoktatok egyáltalán beszélgetni egymással, vagy mindent tökéletesen egyértelműnek veszel? Mert akkor fognak még meglepetések érni...
"Most nem is nagyon szólunk egymáshoz." Gratulálok, ilyenek egy érett, felnőtt párkapcsolat, feltétlenül össze kell házasodnotok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!