Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megismerkedés után mennyi idő múlva kell összeházasodni?
Akkor kell vele összeházasodni, amikor tudod, hogy vele akarod eltölteni az életed hátralévő részét, és örökké szeretni fogod.
Sajnos ezt elég sokan nem tartják be.
Ez az. Pont azért kérdeztem, mert először mindenki azt mondja a másiknak: Veled akarom leélni az életem, te vagy a nagy ő...
"holnap" meg már külön vannak.
Nincs erre szabály. Akkor amikor úgy érzitek. Illetve a pénzt is összespóroltátok arra az esküvőre amit szeretnétek. Mert szülők pénzéből élősködni nagyon gáz a saját esküvődön....
Mi másfél év után házasodtunk. Akkor én 25, a férjem 22 éves volt.
De pl az idősebbik sógornőm, meg a férje 8 hónap után házasodtak. Bár az a házasság úgy szar ahogy van. Orrba szájba megcsalják egymást....
Távolabbi barátnőm meg a férje 1 év után házasodtak 5 éve.
Volt osztálytársnőmet 3 év után vette el a férje, amikor terhes lett.
De nem is mindenki akar házasodni...baráti körben van egy pár akik bevallottan nem akarnak. Félnek az elkötelezettségtől. 6 és fél éve vannak együtt.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!