Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi számít spórolásnak? Hogyan teszitek?
Én nagyon spórolós vagyok. Mindenen spórolok ha csak pár ft-tal is olcsóbb az is számít. Szeretnénk házat venni ezért én pl.nyaralni se mennék..a pénz miatt.
Nem nagyon megyünk sehová csak ritkán..
Ti hogyan spóroltok (főként lányok)?
Ritkán vásárlok ruhát olyankor először használtan keresem amit szeretnék, tisztító-tisztálkodási szerekkel kísérletezés. Vannak saját márkás termékek amik ugyanolyan jók mint a márkás, dm-lidl cuccaival megvagyok általában elégedve. Szőrtelenítés, manikűr-pedikűr házilag, fodrász negyedévente.
Házikoszt, munkába étel innivaló csomagolása. Akciók figyelése (nem betegesen, nem fogok 6 boltba menni azért mert itt 10 ott 20 forintot spórolok, azt választom ahol a legtöbb dolog jó áron van) Ételnél is saját márkásak, konzervzöldségek, rizs, liszt, hüvelyesek tapasztalataim szerint nem mutatnak érezhető különbséget.
Nyaralást nem hagynám ki, ha más nem két nap kempingezés a szomszéd városban.
Járok szórakozni is havi 1-2 mozi vagy kávézás, alkalmanként gyorsétterem, barátokkal borozás. A túlzott spórolásnak, eseménytelen életnek nem látom értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!