Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire teszitek szóvá ha valamit nem úgy csinál?
Persze.
De nem mindegy a stílus, a hogyan.
Nem mindegy hogy lecseszed valamiért vagy mondjuk megmutatod, elmagyarázod neki hogy te hogy látod, te hogy csinálnád.
Pl páromnak van egy főállása, és mellette kormozik.
Felajanlottak neki a munkahelyen egy munka utáni munkát. A ledolgozott idő arányában kap majd plusz szabadnapokat. Nincs kikötés h mikor kell menni és hányszor csak azért haladjon. Ő és egy másik kollégája csináljak, és volt már h vmi miatt mégsem tudott menni az illető.
Na most ő kormozik és volt egy vendége akit azért nem vállalt mert ezt a munka utáni munkát csinálta.
Én ezt úgy csináltam volna h lemondom azt a munkát és a vendéget fogadom, mert az pénz, és az a másik meg nem, csak plusz szabi.. És volt olyan h hiába beszélték meg le mondta a másik kollégája..
Amit a munkáltatónak csinál, abba te miért érzel késztetést, hogy beleszólj? Azt hittem ilyen jobbról/balról/két oldalról rakja fel a függönyt dolog, ami ugyan olyan hülyeség, ha az eredmény ugyan az.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!