Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, hogyan viselnitek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, hogyan viselnitek, ha a párotok megkívánná, hogy otthon legyetek, amikor ő is otthon van?

Figyelt kérdés

2019. júl. 11. 20:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Kiröhögném. Nem azonos a munkarendünk, a távolság a munkahelytől, stb. Egyszerűen kivitelezhetetlen lenne.

Az elvét se értem. Kimondottan üdítő egy-egy óra egyedül otthon.

2019. júl. 11. 20:39
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülnék. Természetesen igyekszem a párommal tölteni minél több időt, de mivel nem vagyunk összenőve, a munkaidőnk sem egyezik meg percre pontosan, ill. mindketten sportolunk-nem ugyanazt, vannak külön programjaink. Nagyon nehezen viselném, ha a párom beosztaná az időmet.
2019. júl. 11. 20:42
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Várjál, gondolom, hamikát kell neki készíteni, igaz?
2019. júl. 11. 20:44
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha pont ugyanolyan a munkaidőnk ès utána otthon velem akar lenni de úgy hogy foglalkozunk is egymásal ès nem csak egy lêgtèrbe vagyunk akkor örülnèk is, hogy velem akar lenni
2019. júl. 11. 20:44
 15/25 anonim ***** válasza:
71%
Ha a párom azt kívánná, hogy ott legyek vele amikor ő is otthon van, örülnék neki. Nyilván ha dolgoznék megértené, de ha épp szabadnapos lennék én is, miért ne?
2019. júl. 11. 21:30
 16/25 A kérdező kommentje:

16, itt nyilván nem arról vn szó, miről te írsz.

hanem a férfi kontrolláló szerepéről, hogy elvárja, hogy amikor ő otthon van, akkor a nő is.

nyilván, h. ne tudjon másokkal találkozni, máshová menni, hogy szem előtt tarthassa.

2019. júl. 11. 23:01
 17/25 A kérdező kommentje:

és itt nem szabadnapokról van szó, hanem minden olyan free time-ról, ami a férfinél felszabadul, amivel a másiktól a teljes idomulást, alkalmazkodást várja el.

köszönöm a többi válaszadónak, aki helyesen értelmezték a szitut.

2019. júl. 11. 23:03
 18/25 anonim ***** válasza:
59%

Már ne is haragudj kérdező, de a szövegkörnyezetből egyáltalán nem derül ki, hogy te a "megkívánná" alatt mit értesz. Ha úgy írod a kérdést, hogy "követelné", akkor egész más választ írtam volna én is.

Nehéz helyesen értelmezni, ha te meg nem tudod normálisan megfogalmazni.

Ráadásul az egyik első válaszolónak direkt leírtad, hogy nem megköveteli, hanem csak megkívánja.

Azt a választ amit most írtál, kifejthetted volna a kérdésed alatt, talán jobban lehetett volna értelmezni, hogy mit is akarsz pontosan.

2019. júl. 11. 23:09
 19/25 A kérdező kommentje:

ha megnézed a többi válaszadót, ők elég egységes válaszokat adtak a "megkívánná" megfogalmazásra.

pontosan fogalmaztam és következetesen végig.

a lényeg, hogy a jobbaknak egyszerűen nem fér bele ez a kontrolláló viselkedés.

2019. júl. 11. 23:14
 20/25 A kérdező kommentje:

online magyar értelmező kéziszótárból:

Megkíván vmit (vkitől): bizonyos igény v. jog alapján elvárja, hogy vki megtegyen vmit, valahogyan viselkedjék; megkövetel vmit.

2019. júl. 11. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!