Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják elfogadni?
Van párom,pár hónapja vagyunk együtt. A családom és barátaim úgy ítélik el,hogy egyáltalán nem ismerik.Csak képeken látták.
Én tipikusan mások szerint "nagyon szép lány " vagyok és úgy gondolják a barátommal nem illünk össze,mivel szerintük nem a legszebb és barna bőrű. (félcigány). Engem egyaltalán nem zavar,mert nagyon ritka férfi,egy kincs.
Tudom én vagyok vele együtt,nem a barátaim és szüleim.Viszont szeretném,ha elfogadnák.
Mit tehetnék?
"Kincs" :D Az hát!
"Én tipikusan mások szerint "nagyon szép lány ""
Nagyanyád és a gyerekkori barátnőid véleménye nem számít.
De ha rossz vége lesz, utána nem őket szidni vagy bármi ilyesmi.
Más kultúra. Ismerek fél cigány, cigány pasikat (sokan vannak a városunkban sajnos), mind csalja a barátnőjét. Náluk meg van engedve, természetes ha a férfi félre lép.
Terhesség alatt alap. Volt egy cigu ismerősöm, fehér volt a csaja. Beszélgettünk, szóba jött a gyerek téma, terhesség. A csaj előtt mondta lazán, hogy ha terhes lesz, ő tuti keres mást addig mert nem fog vele lefeküdni.
Tehát sok sikert vele, szép kapcsolat lesz.
Kedves kerdezo
A valaszok itt szornyuek... Irj nekem uzit,szivesen beszelgetek veled es elmondom a velemenyemet,ha szeretned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!