Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a baratom himsovoniszta es ez meg ki fog utkozni a kapcsolatunkban?
Hat joindulattal se tudok ra mast mondani..
Multkor mentunk busszal valahova es noi sofor volt.
O erre azt mondta,hogy varjuk meg a kovetkezot,mert noi soforrel o nem utazik.
Kerdeztem,hogy ezt komolyan gondolja-e, de igen teljesen komolynak latszott.
En megmondtam neki,hogy nem normalis, vegul en hamarabb ertem haza, mint o..
Kesobb kerdeztem tole,hogy ha en vezetnek, akkor se ulne be,mert no vagyok? Az volt a valasza,hogy nem valoszinu,mert a nok keptelenek genetikailag jol vezetni..
Nem akartam leallni vele vitazni,hogy a ferfiak okozzak nagyobb szamban a baleseteket..
Ezek utan valahogy elment tole a kedvem.
Mi lesz,ha mas hulyesege is elojon a nokkel kapcsolatban?
Eddig erre utalok jelek nem voltak, fel eve jarunk.
Jó nagy gyökér.
Ebből összeköltözés után lesz probléma, amikor genetikailag te leszel alkalmas főzni meg takarítani. A szüleit mennyire ismered?
A következő komoly gond akkor lesz, ha gyereket akartok. El tudod képzelni, milyen lesz, ha kislányotok születik?
Biztos, hogy van, lesz még ilyen dolga?
Te is másod osztályú vagy?
Mi lesz ha lányotok születik?
Kb biztos vagyok benne, hogy egyre több ilyen fog kiderülni róla. Ez áthatja a gondolkodását.
Én olyan vagyok aki szerint a női és férfi agy eltérő, nem szeretem ha azonosnak tekintik, ugyanúgy akarják használni. Pl térlátás - ami összefüggésbe van amúgy a vezetéssel - férfi erősség, ahogy a nyelkészség meg női erősség. Ugyanakkor azt is tudom, hogy az egyéni erősség, gyengeség többet számít. (pl feleségem jobban parkol, megtanították, és nagyon jól megtanulta. )
A fentiek mellett még nekem is vannak néha surlódásaim a feleségemmel, így nektek ez durva nehézség lesz. (kevésbé eufemiaztikusan: nem fogod bírni, szakítás lesz szerintem)
Sehol nincs arra utaló tudományos kísérlet, miszerint a férfiak térlátása jobb, vagyis, hogy azért mert farka van, jobb a térlátása. Ez emberi genetika, nem nemspecifikus. Hol olvastál ilyen hülyeséget?
Meg ez a rossz sofőrség... Hány meg hány idióta BMW-s, Audis, Mercis nagydarab, üresfejű fickó van, akik balesetet okoznak? Ez sem nemspecifikus.
A szülés az, a fizikai testfelépítés az.
Kérdező, neked ez a hímsovi fa...szmajom kell? Én lehánynám és kidobnám, mint cicust wc-zni. De te tudod.
#6 #7: Sehol se említettem statisztikát. Saját megfigyelés/vélemény.
És ahogy írtam is, az egyéni sajátosságok simán felül írhatják ezeket.
Tehát nyugalom, nem eszik olyan forrón a kását.
(Amúgy amikor a nyelvérzékkel kapcsolatos női erősségről írtam, az senkit sem zavar, csak az amit a férfi erősségről írtam? :) )
@Dexter: a párom még egy áruházban is képes eltevedni. Magamat is beleértve jópár not ismerek, akik kenterbe verik a férfiakat terlatasban és tajekozodasban, és jópár antitalentum pasit ezen a téren.
Ezekbol is újabb tesztek kellenének, mert eü tudja, mennyi a neveltetés hatása.
Pl. IQ teszteket is a nok teljesitenek jobban Az elmúlt években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!