Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a probléma a kapcsolatunkban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a probléma a kapcsolatunkban?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve együtt vagyunk a barátnőmmel, az elején éreztem benne a tűzet, de mostanra ez elmúlt, vagy nem tudom, vagy csak én érzem rosszul? vagy én vágyok többre?

Mindig én kezdeményezek mindenben , a szexben, én bújok, én csókolom meg, nagyon ritka amikor ő közeledik.

most sajnos nem tudtunk találkozni a héten annyit, mert én dolgoztam, ő iskolában volt, és ment haza vidékre.

utoljára vasárnap voltunk együtt, de akkor se feküdtünk le, nyilván én is fáradt voltam ő is...

legközelebb kedden találkoztunk elvittem vacsorázni munka után. ő ma este ment haza a melóhelyem és az iskolája között 10 perc séta van, én nem tudok elszabadulni de jól esett volna, ha bejött volna elköszönni, vagy írta volna azt, hogy hiányzok neki vagy bármi.

Mindig én írom, mondom ezeket, és utána ő is, de egyszer jól esne, ha ő is kimondaná ezeket magától.

2019. márc. 14. 21:51
 1/5 A kérdező kommentje:
most ismét vasárnap estig nem is találkozunk hétvégén megy barátnőivel bulizni, amivel nincs baj, de ha már nem tudtunk találkozni írta volna hazafelé, hogy szeretlek, vagy felhívott volna este bármi
2019. márc. 14. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha 1 év után ez van, akkor felejtős!
2019. márc. 14. 21:56
 3/5 A kérdező kommentje:

elegem van hogy mindent én, én, én.

és ha egy nap nem bújok hozzá annyiszor, ahányszor szoktam megjegyzi, csak próbálom tűrtöztetni magam. hogy ő is bújjon, vagy csak írja hogy " kicsim hiányzol, de jó munkát' vagy bármi

szexelni és 2-3 hetente szoktunk....

2019. márc. 14. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem egy a szeretetnyelvetek minek az egesz?!Nem? Tapasztalatból mondom az ilyen kapcsolatok vegűl zàtonyra futnak.
2019. márc. 14. 22:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Végy erőt magadon, és ne keresd 1-2 hétig. Ha ő sem fog, nincs értelme tovább szenvedned!

F/60

2019. márc. 14. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!