Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem börtönbe kerult, azt mondja nincs jó kaja es nincs mit egyen, kéri hogy kuldjek pénzt, szerintetek?
Szakitasunk utan nem sokkal börtönbe került, (szteroid eladás miatt állitja) ha igazat mond eggyáltalán,(nemis tudtam korábban errõl) és irt hogy segítsek már rajta küldjek pénzt mert "éhezik" Nem haraggal szakítottunk ez tény, és az igazsag az hogy nagyon zavar ha tudom vkirol azt hogy éhezik..
Eggyáltalán igaz lehet az az allitas hogy a börtönbe éhezik?
Ti mit tennétek?
"EX",
Küldjön neki az anyja vagy valami rokona.
Ne beszélj vele, mert nem fog békén hagyni
Sem üzenni sem foglalkozni nem kellett volna vele.
Ha azt látja hogy üzensz neki és foglalkozol vele akkor nem fog békén hagyni. De te tudod...
"ha csak a penz miatt keres"
Miert, mit remelsz, mi mas miatt keresne?Talan randira akar hivni?Rajott, te vagy elete szerelme es most borton eskuvot akar?Szerintem a szuleinek,rokonainak nincs eleg penze, hogy annyit kuldjenek,amibol az urasag bent is uri eletet tud elni, ezert lejmol toled.
A magyar börrönökben nem ritka a romlott etel/hus kiadäsa a raboknak, a "mosogatoszer" leves es a többi
Hire van mindenfele szakmai cikkekben, utolagos perekben is, hogy nem emberi a rabélet abszolut itthon.
A konyhai cuccok nem a raboknak jarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!