Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exem börtönbe kerult, azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem börtönbe kerult, azt mondja nincs jó kaja es nincs mit egyen, kéri hogy kuldjek pénzt, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szakitasunk utan nem sokkal börtönbe került, (szteroid eladás miatt állitja) ha igazat mond eggyáltalán,(nemis tudtam korábban errõl) és irt hogy segítsek már rajta küldjek pénzt mert "éhezik" Nem haraggal szakítottunk ez tény, és az igazsag az hogy nagyon zavar ha tudom vkirol azt hogy éhezik..

Eggyáltalán igaz lehet az az allitas hogy a börtönbe éhezik?

Ti mit tennétek?

2019. júl. 9. 13:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
97%
Át vagy verve, kisanyám. Nyilván narkóra kell neki a pénz vagy hasonlóra, több kaját kap benn, mint amennyit megérdemel.
2019. júl. 9. 13:44
 12/37 anonim ***** válasza:
95%

Jó élete van a börtönben, többek között az én adómból is.

Egyébként ha valóban éhezik, akkor lássa el a családja vagy aki akarja. Át vagy verve. Ha most segítesz, akkor mindig hozzád fog fordulni ha anyagi gondjai lesznek. Egyébként hol akar kaját venni a pénzen a börtönön belül? Pizzát rendel vagy büfébe megy? Nem értem...

2019. júl. 9. 14:10
 13/37 A kérdező kommentje:

A bortonbe van bolt ahol vasarolhat.

Nem adok penzt eggyertelmu, csak gondolkodok milyen valaszt adjak..

2019. júl. 9. 14:16
 14/37 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
91%
Hazudik. Amikor a BV-ben dolgoztam, kilószámra hajigálták ki a kenyeret, meg a felbontott, s majdnem érintetlen drága pástétomokat reggeli közben. Még kikérte magának a kedves fogvatartott, hogy ő nem eszik ám meg csak úgy holmi macskakonzervet. A fejét vertem volna a falba legszívesebben...
2019. júl. 9. 14:23
 15/37 anonim ***** válasza:
32%
#8 uniós szabályozás, ne kenjünk mindent a magyar kormányra
2019. júl. 9. 14:50
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmilyen választ adni neki. Tiltás törlés.
2019. júl. 9. 14:55
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem indokolnám meg egy pitiáner bűnözőnek, hogy miért nem akarom pénzelni. Nem és kész. És megoldanám, hogy ne tudjon velem kapcsolatba lépni.
2019. júl. 9. 15:06
 18/37 anonim ***** válasza:
81%

15-ös: "uniós szabályozás, ne kenjünk mindent a magyar kormányra"

Nem is tudtam, hogy Uniós szabály, hogy a kórházban ne legyen ellátás.

2019. júl. 9. 15:33
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha éhezne élelmet kért volna,nem?

Le akar húzni, nem válaszolnék rá semmit.

2019. júl. 9. 16:50
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Punci sincs bent (legalább is igazi) azt is viszel be neki?

Szakítottak nem véletlenül, kamuzik neked, mert már a saját családja sem tudja komolyan venni, te meg még mindig elhiszed?

2019. júl. 9. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!