Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elmennétek közös társaságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek közös társaságba az exetekkel, meg az új nőjével?

Figyelt kérdés
2 évig voltunk együtt, szóval elégge összenőtt a baráti társaságunk. Most az exem vetette fel, hogy jöjjenek össze az emberek ma este. Barátnőim azt mondjak menjek én is, de én nem tudom eldönteni nem lenne-e fura... Ugyanakkor szarul esik, hogy csak mert szakítottunk én kimaradok a dolgokból pillanatnyilag.
2019. júl. 6. 16:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogyan viszonyulsz az exedhez és barátnőjéhez. Ha már érdektelenek számodra, akkor semmi gond, de ha egyébb érzések vannak, akkor ki tudja, mi lesz...

Magamból kiindulva: én jóban vagyok az exeimmel, nem szakítottunk, egyébb okokból lett vége, egy-két kivétellel. De van 3 olyan exem is, akikkel ha valamiképp újra egy társaságba kerülnénk, annak beláthatatlan következményei lennének, tehát 99 százalék, hogy újra egymásra mozdulnánk, hiába van ott az új barátnő.

Mellesleg jut eszembe történt már velem ilyen pár éve, hogy egyik exemmel véletlenül futottam össze egy buliban (szalagavato volt).Ahol egyik nő ismerősöm bemutatta nekem, mivel ő nem tudta, hogy már rég igen közelről ismerjük egymást, az ex szeme felragyogott és azon pillanatban otthagyta gondolkozás nélkül a csajt, mondván, hogy inkább (újra) engem akar.

Kevésbé őrültek próbálkozhatnak ilyen összejövetellel szerintem.

2019. júl. 6. 19:28
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy 2 évente változik a baráti kör, hanem hogy az ő haverjai meg az én barátnőim igencsak összeszoktak. Van akik között kapcsolat született, meg úgy eleve mindenki jóban lett mindenkivel.

Lehet 40 évesen 2 év semmi, 20 évesen nem az, bocs.

Köszi a válaszokat! Igazatok van, csak mi tudhatjuk hogy mennyire oké együtt lógni. Én úgy éreztem, hogy nekem még idő kell.

2019. júl. 7. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!