Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak van okom félni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak van okom félni az egyik ismerősömtől, valóban le tudja fektetni a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki a tipikus rosszfiút, piszkosul helyes, sportos, izmos, magas, férfias. Sajnos pont az ellentéte vagyok neki, egyik nap beszélgettünk Facebookon és szóba kerültek a nők. Ő mondta hogy szinte bármely nőtt meg tudja fektetni, Én mondtam neki hogy ezt azért nem hiszem, erre azt mondta hogy oké akkor bebizonyítja és le fogja fektetni a barátnőmet.. Ha tetszik ha nem...

A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt. Szerintem ő jobban néz ki mint én,, de úgy érzem eléggé szeret, igaz vannak nézeteltérések de hol nincsenek... eddig hűséges típusnak ismertem meg

2019. júl. 6. 10:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20%

#20: Oké, mondjuk mit várjon az ember egy olyan lénytől, aki képtelen érveket felfogni és annyival képes előállni, hogy előítéletesen idevágja, hogy "a te nőd lefektették"... :D

Nyugi, szerencsére nem nyúlták le még soha, egyik barátnőmet sem. Senki sem próbált semmit ráhúzni minden nőre, de ez a mondatod elárulta a választ a kérdésemre: A saját egód sértettségéről van szó.

Az egód mellett azért néha megpróbálhatnál olvasni, gondolkozni és hasonlók. Hidd el, nem olyan nehéz, mint amennyire elsőnek érzed.

2019. júl. 7. 07:37
 22/26 anonim ***** válasza:
68%

Ja, biztos nem nyúlták le a nődet :):DD meséld a katicának :)

Én meg 300 cm magas vagyok nem tudtad? Leírtam, attól még nincs így. Hiába kamuzol, 99% hogy lenyúlták a nődet, vagy valakit, akit magadnak se vallasz be hogy tetszik, vagy tetszett. Különben mit mesélnéd hogy a "rosszfiúk" szinte az összes nőt meg tudják szerezni? Az olvasottságom miatt meg ne aggódj :)

2019. júl. 7. 08:08
 23/26 anonim ***** válasza:
8%

20: "Akkor hogy lehet hogy se én, se a környezetemben egyetlen barátnőm, kolléganőm, rokonom sem találkozott hírből sem ezzel a "legendás típussal"?"

Akkor hogy lehet hogy se én, se a környezetemben egyetlen barátnőm, kolléganőm, rokonom sem Fideszes, nem is ismerünk ilyet, és mégis elnyomó többségben vannak?!

Ne erőlködj Nyuszifül, sok mindenről nem tudsz még, de az attól bizonyítottan létezik!

2019. júl. 7. 09:14
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

#22: Tehát, ha gyk-n azt mondja valaki, hogy létezik valami, akkor tuti, hogy vele esett meg... Támadott már meg oroszlán? Nem? Akkor senkit sem még? :D

Ijesztő, hogy olyan emberek adnak tanácsot, akik ezt felpontozzák, de azt le, ha valaki nem csak azt tartja létezőnek, amit átélt.

Amúgy a tesóm ilyen volt ilyen csajozógép, szóval ez a helyzet már komikus... :D

2019. júl. 7. 12:30
 25/26 anonim ***** válasza:

Nyuszifül: ha - állítólag - a bátyád is ilyen volt, akkor miért is vonod kétségbe az ilyen pasik létezését?!

Vagy nem tudod mit beszélsz, vagy hazudsz, vagy csak trollkodsz!

A kérdező kérdésére válaszolva: igen, nagy valószínűséggel meg fogja dönteni a barátnődet - legfeljebb te nem fogsz róla tudni

2019. júl. 7. 14:21
 26/26 anonim ***** válasza:
#25: Nézd meg újra a százalékokat "nyuszifül", mert én végig azt írtam, hogy vannak ilyen srácok...
2019. júl. 7. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!