Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak van okom félni az egyik ismerősömtől, valóban le tudja fektetni a barátnőmet?
Van egy ismerősöm aki a tipikus rosszfiút, piszkosul helyes, sportos, izmos, magas, férfias. Sajnos pont az ellentéte vagyok neki, egyik nap beszélgettünk Facebookon és szóba kerültek a nők. Ő mondta hogy szinte bármely nőtt meg tudja fektetni, Én mondtam neki hogy ezt azért nem hiszem, erre azt mondta hogy oké akkor bebizonyítja és le fogja fektetni a barátnőmet.. Ha tetszik ha nem...
A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt. Szerintem ő jobban néz ki mint én,, de úgy érzem eléggé szeret, igaz vannak nézeteltérések de hol nincsenek... eddig hűséges típusnak ismertem meg
#20: Oké, mondjuk mit várjon az ember egy olyan lénytől, aki képtelen érveket felfogni és annyival képes előállni, hogy előítéletesen idevágja, hogy "a te nőd lefektették"... :D
Nyugi, szerencsére nem nyúlták le még soha, egyik barátnőmet sem. Senki sem próbált semmit ráhúzni minden nőre, de ez a mondatod elárulta a választ a kérdésemre: A saját egód sértettségéről van szó.
Az egód mellett azért néha megpróbálhatnál olvasni, gondolkozni és hasonlók. Hidd el, nem olyan nehéz, mint amennyire elsőnek érzed.
Ja, biztos nem nyúlták le a nődet :):DD meséld a katicának :)
Én meg 300 cm magas vagyok nem tudtad? Leírtam, attól még nincs így. Hiába kamuzol, 99% hogy lenyúlták a nődet, vagy valakit, akit magadnak se vallasz be hogy tetszik, vagy tetszett. Különben mit mesélnéd hogy a "rosszfiúk" szinte az összes nőt meg tudják szerezni? Az olvasottságom miatt meg ne aggódj :)
20: "Akkor hogy lehet hogy se én, se a környezetemben egyetlen barátnőm, kolléganőm, rokonom sem találkozott hírből sem ezzel a "legendás típussal"?"
Akkor hogy lehet hogy se én, se a környezetemben egyetlen barátnőm, kolléganőm, rokonom sem Fideszes, nem is ismerünk ilyet, és mégis elnyomó többségben vannak?!
Ne erőlködj Nyuszifül, sok mindenről nem tudsz még, de az attól bizonyítottan létezik!
#22: Tehát, ha gyk-n azt mondja valaki, hogy létezik valami, akkor tuti, hogy vele esett meg... Támadott már meg oroszlán? Nem? Akkor senkit sem még? :D
Ijesztő, hogy olyan emberek adnak tanácsot, akik ezt felpontozzák, de azt le, ha valaki nem csak azt tartja létezőnek, amit átélt.
Amúgy a tesóm ilyen volt ilyen csajozógép, szóval ez a helyzet már komikus... :D
Nyuszifül: ha - állítólag - a bátyád is ilyen volt, akkor miért is vonod kétségbe az ilyen pasik létezését?!
Vagy nem tudod mit beszélsz, vagy hazudsz, vagy csak trollkodsz!
A kérdező kérdésére válaszolva: igen, nagy valószínűséggel meg fogja dönteni a barátnődet - legfeljebb te nem fogsz róla tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!