Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak van okom félni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak van okom félni az egyik ismerősömtől, valóban le tudja fektetni a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki a tipikus rosszfiút, piszkosul helyes, sportos, izmos, magas, férfias. Sajnos pont az ellentéte vagyok neki, egyik nap beszélgettünk Facebookon és szóba kerültek a nők. Ő mondta hogy szinte bármely nőtt meg tudja fektetni, Én mondtam neki hogy ezt azért nem hiszem, erre azt mondta hogy oké akkor bebizonyítja és le fogja fektetni a barátnőmet.. Ha tetszik ha nem...

A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt. Szerintem ő jobban néz ki mint én,, de úgy érzem eléggé szeret, igaz vannak nézeteltérések de hol nincsenek... eddig hűséges típusnak ismertem meg

2019. júl. 6. 10:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%
Én tuti azt tenném a helyedben hogy beszélnék a barátnőmmel erről, és mondanám neki hogy játssza el mintha belemenne a dologba, majd a végén elküldi a fenébe úgy hogy még fülét, farkát is behúzza a gyerek. Utána már nem lenne ilyen menő srác :D
2019. júl. 6. 13:14
 12/26 anonim ***** válasza:
41%
Igazuk van, hálás lehetsz, most megmérettetik a kapcsolatotok minősége.
2019. júl. 6. 13:50
 13/26 anonim ***** válasza:
35%
hát előfordult már a történelemben. pl. az én barátnőmet hasonló szituban dugták meg. én próbára akartam tenni a barátnőmet hogy mennyire hűséges és rá küldtem az egyik ilyen nagymenő haveromat, hogy próbálja meg elcsábítani. hát mit mondjak,sikerült neki. a srácnak is volt még egy haverja, az is ilyen nagymenő és a kocsijukban mind a ketten megdugták a barátnőmet partiban. hát ez volt.
2019. júl. 6. 13:53
 14/26 anonim ***** válasza:
57%
Mondd meg a barátnődnek hogy van ez a srác, mert pl ha titeket gyengít és a nagy dumájával előadja hogy te sem vagy hűséges, aztán mikor már ezen eleget veszekedtetek a barátnőddel, majd ő eljátssza a szentet és megvigasztalja, az nem lenne jó. Mentsd meg a barátnődet ettől a "pasikától", ne hagyd hogy átverjék. Joga van tudni ezt mert a srác nem hiszem hogy a javát akarja. Csak veled akar kicseszni, a barátnőd egy eszköz ebben.
2019. júl. 6. 14:00
 15/26 anonim ***** válasza:
17%

Ha teljes bedobással bedobja magát a pasi, akkor szinte 100 hogy meg is fogja dugni! Az ilyen tipusú pasik minden nőt megkapnak, akit akarnak!

Nagyon kevés és kivételes az a leányzó, aki képes/akar ellenállni! Az ilyen pasik hihetetlen jó, érzékeny orral megérzik, hogy ki az akit könnyen meg lehet fektetni, és azt meg is teszik! Akiről azt érzik hogy macerásabb, arra sajnálják az időt - és nem a kudarctól félnek - mert azt ők pont lesz@rják!

Az viszont vigasztalhat, hogy 99% hogy egy alkalomnál többről nem lesz szó, mert azonnal tovább is áll.

Nekem elhiheted...

2019. júl. 6. 20:56
 16/26 anonim ***** válasza:
76%

"Ilyen pasik"

Nem tudom mit legendáztok itt. Az ilyen pasik marhára pofára szoktak esni, beképzelt majmok ezek, csak nagy a szájuk és mindent behazudnak, ti meg el is hiszitek. Legenda...Van pár csaj akivel összejön, azokkal kérkednek, beszorozzák 100-al, ti meg tátott szájjal bámuljátok a "mestert". Szánalmas.

2019. júl. 7. 01:05
 17/26 anonim ***** válasza:
9%

16 - hidd ezt.

Ez egy (pasi) típus, és ezek nincsenek rászorulva a kamuzásra, mert olyan kifinomultan csinálják, hogy a csaj észre sem veszi, és már "elveszett"...

És (legtöbbször) nem ő veri nagydobra a matrac-kalandjait, hanem maguk a csajok adják egymás közt kézről kézre.

Nincs igazán jelentősége hogy elhiszed-e vagy nem, mert ez tőled, a véleményedtől függetlenül (is) így működik...

2019. júl. 7. 04:23
 18/26 anonim ***** válasza:
72%

Jó paranoiásnak lenni?

Ez a leírás már olyan mintha valami elszállt világból származna. Akkor hogy lehet hogy se én, se a környezetemben egyetlen barátnőm, kolléganőm, rokonom sem találkozott hírből sem ezzel a "legendás típussal"? Csak filmekben láttunk ilyen szerepeket, vagy neten olvastunk hasonlóról. Mint egy túlzott fantázia szüleménye. Az biztos hogy ha létezik is, valami nagyon spec. körökben terjedt el. Úgyhogy a "majdnem minden nőt" az nem igaz. Majdnem minden nőt max a te ismerőseid közül, nem tudom honnan és milyen ismerőseid vannak.

Az hogy egyesek kifinomultan csinálják, az oké igaz, pl, kavarnak másokról rosszakat mondanak úgy sunyiban mosolyogva a siker érdekében, próbálják a kapcsolatokat tönkretenni, de mégse ismerünk olyat aki ezt 1-2 nőn kívül többnél elsütötte volna, pláne nem ad kézről kézre senki ilyen leszerepelt férfiakat.

2019. júl. 7. 06:17
 19/26 anonim ***** válasza:
23%

#16: Nehéz eldönteni, hogy a saját sértődöttséged miatt írsz vagy tényleg ennyire szörnyű emberismerő vagy. Bizonyára ezek a pasik annyira pofára esnek minden közösségben, hogy sehol sem tudják előadni ezeket a dolgaikat, ugye? Oh, wait... Ez nagyon nem így van.

"Ez a leírás már olyan mintha valami elszállt világból származna."

Jellemzően az emberek értelmesebb fele kinövi azt, hogy amit ő nem akar elhinni vagy nem tetszik neki, azt nemlétezőnek állítja be. Semmi elszálltságról nincs szó, csak simán annyiról, hogy bizonyos típusú emberek (férfiak és nők) bejönnek a többségnek. És ezt tudják és használják. Ebben mi az elszállt világ? Az, hogy degradálná a nőiességed, ha elfogadnád, hogy vannak ilyen férfiak?

"Akkor hogy lehet hogy se én, se a környezetemben egyetlen barátnőm, kolléganőm, rokonom sem találkozott hírből sem ezzel a "legendás típussal"?"

Amikor valaki ezt a "se a környezetemben sesenki biztos ám" szöveget nyomja, akkor az illetőt nem igazán lehet komolyan venni. Valahogy mindig olyan emberektől hallani ezt, akik teljes mértékben tojnak a környezetükre és amúgy képben sincsenek vele. Van olyan ismerősöm, aki előadta, hogy a környezetében nincs meleg, miközben egy irodában dolgozott eggyel. Ennyit erről.

2019. júl. 7. 06:40
 20/26 anonim ***** válasza:
72%
Attól hogy a te barátnődet lefektette egy általad rosszfiúnak nevezett egyén, és totál eltorzult a látásmódod, attól még én nem fogok neked tapsolni és a szavaidat innimár ne is haragudj. Elhszem hogy fáj, hogy néhány nődet lenyúlták, de ez úgy működik, hogy ilyenkor minden nőre próbálod ezt ráhúzni, nehogy véletlenül egyedül maradj a nyomoroddal.
2019. júl. 7. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!