Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit éreztél mikor megláttad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztél mikor megláttad az exed az új párjával?

Figyelt kérdés

Én csak fikázni tudtam az új kedvest. Minden porcikájában találtam kivetnivalót,az egész viselkedésében,mikor többet halottam róla annál jobban le alacsonyítottam. Buta,ronda,én sokkal jobb vagyok nála. Vhogy jót tett az önbizalmamnak az h így vélekedek róla. A közeli barátnőim is meg erősítettek ebben,és ettől sokkal jobban éreztem magam.

Sokak szerint ezért én rosszindulatú vagyok. Szerintetek?

2010. júl. 10. 06:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is úgy viselkedtem mint a kérdező. Sajnos én még odáig is elmentem hogy nyilvánosan,ellenségesen igyekeztem fellépni a csaj előtt. Igazából nem is mindig nevezném igazi rossz szándéknak ezt ami ilyenkor kijön az emberből.

A lány kifejezetten még szimpatikus is volt,aranyos, nekem már rég semmi közöm sem volt exhez..stb.

Csak egy dologban bűnözött ( na itt a rossz érzést kiváltó rész) hogy vele van az akit én imádok.

Ez önzés, és gyerekes, de ez van.

2010. júl. 11. 23:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Én először is fájdalmat, aztán dühöt. Tudtam, hogy a lány sokkal rosszabb mint én. Nem elég, hogy bunkó, csúnya és dagadt volt, de még a város qrvája is :S Ezek után már szégyent éreztem, hogy egy "ilyenért dobott". Aztán megjött az esze a drága páromnak és pár hónap után vissza táncolt hozzám. :)
2010. júl. 12. 03:06
 13/13 anonim ***** válasza:
ne nyavalyogjatok!! én a még meglévő páromat kaptam el más cajokkal pl. kézenfogva.
2010. júl. 12. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!