Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megakar csalni?

Figyelt kérdés

Barátom többször bukott le, hogy idegen nőkkel flörtölget.

Kapcsolatunkat nem szeretne a netre kirakni, ami nekem jól esne, de azt mondta majd ha 'normális' lesz köztünk minden.

Legutóbbi esetben olyat levelezett egy lánnyal, hogy elvinné nyaralni, és hogy tőlem már semmit nem akar.

Azt mondta csak szórakozott...

Instagrammon is csak nőket követget be, azzal az indokkal, hogy "pasikat bámuljon?"

Ha ennyire nem akar komoly kapcsolatot, miért nem lép le tőlem? Mert biztos pont vagyok számára? Miért élvezi hogy játszik velem?

2019. júl. 4. 14:26
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

sokat merítettem a szavaitokból, és mai napon hozzá vágtam egy két dolgot, amit írtatok.

a válasza következő: 1.nem vagyok normális, hogy én azt hiszem meg akar csalni.

2. ő az egészre annyit tud mondani ha nem tetszik valami, akkor arra van az ajtó..

Szakítok vele... semmi értelme.

2019. júl. 5. 11:05
 22/22 anonim ***** válasza:
"2. ő az egészre annyit tud mondani ha nem tetszik valami, akkor arra van az ajtó.." - Na, hát erre célszerű rögtön azt mondani, hogy "Rendben, köszönöm az együtt töltött időt, minden jót a jövőben!" - és végleg lelépni.
2019. júl. 5. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!