Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok egy olyan emberről akitől ha kérdeztek valami személyeset akkor ezt mondja?

Figyelt kérdés
"Jobb,hogy nem férkőzöl a bizalmamba,jobb is igy hidd el." Ezt mind úgy,hogy alig ismered semmi rosszat nem tettél vele, csak rákérdezel miért ilyen zárkozott.
2019. júl. 4. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám, hogy igaza lehet, és otthagyom.
2019. júl. 4. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Ki nem állhatom az ilyen manipulátorokat, tehát megfogadnám a tanácsát.
2019. júl. 4. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne következő randi. Minek, ha nem akarja, hogy közel kerüljünk egymáshoz?
2019. júl. 4. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Sanszos, hogy mentális beteg...
2019. júl. 4. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Azt hogy idióta, és szót fogadok neki.
2019. júl. 4. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Azt hogy jobb nekem nélküle, foglalkozzon csak saját magával meg a nyomorával továbbra is.
2019. júl. 4. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kérdeznék arra rá hogy miért ilyen zárkózott, mert ez már eleve nagyképűen és fensőbbrendűen hangzik. Inkább olyanokra kérdeznék rá, ami nem kényes téma, beszélgetnék vele, és ha nagyon sok mindenre nem válaszol, akkor megkérdezném hogy miért nem fogad a bizalmába, ennek én vagyok e az oka, vagy külső ok van.
2019. júl. 4. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!