Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha te nőként a párod jóváhagyá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha te nőként a párod jóváhagyását kéred, mielőtt elmész valahová, vagy más emberekkel találkozol, az mennyire oké?

Figyelt kérdés
Kell a jóváhagyása, az engedélye?

2019. júl. 2. 04:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hogy kell elképzelni?

- Béla, elmehetek ma este a barátnőimmel belüli pár italra?

Így zajlik? Írd már le a beszélgetést, roppant kíváncsi vagyok :D

2019. júl. 2. 10:38
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Hahahaha, jó vicc. Számomra nem elfogadható az engedélykérés, és ezt kölcsönösen értem. Szólunk egymásnak, ha valami programunk van (néha az is kimarad, például ha munka utáni spontán 1-2 sörről van szó a kollégákkal), de még több napos - mert ilyen is van nálunk - külön programnál, utazásnál, fesztiválnál sem kérünk engedélyt a másiktól. Megbeszéljuk, hogy ne ütközzön semmi közössel, de ennyi. Jó szórakozást kívánunk egymásnak és kész. Nem lennék olyan kapcsolatban, ami nem így működik, számomra egy ilyen kapcsolat lószart se érne.
2019. júl. 2. 10:56
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem fér bele. Olyannal nem lennék együtt, akitől engedélyköteles a másokkal való találkozás.
2019. júl. 2. 11:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Látom valakinek nem tetszenek a válaszok. Mindenkit lepontoz 😂😂
2019. júl. 2. 13:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#14 Valszeg csak erre kapott engedélyt a párjától :D
2019. júl. 2. 13:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem oké. Soha nem kért egyikőnk sem engedélyt ilyenekre, úgy alapjáraton semmire sem. Nyilván megbeszéljük, hogy kinek milyen terve van csak hogy ne szervezzünk egymásnak keresztbe de engedélyt soha nem kértünk egymástól, nem vagyunk gyerekek. Egy jó kapcsolatba nem fér az bele, hogy korlátozva legyen a másokkal találkozás vagy az egyéni programok.
2019. júl. 2. 14:55
 17/18 A kérdező kommentje:

Kösz, ment a zöld pacsi mindenkinek.

Nem rólam van szó, sosem élnék ilyen kapcsolatban, azét is kérdeztem rá, mert nek4m fura, ami a bnőméknél megy.

Nemtom, hogy segíthetnék neki.

2019. júl. 2. 17:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten a jóváhagyását kérem, de kikérem a véleményét mielőtt megyek valahova és megbeszéljük. Ő szintén. Ez általában azzal a kérdéssel indul hogy "nem zavar ha megyek?" de ha azt mondaná hogy zavarja és én menni akarnék mégis akkor max elhívnám őt is, nem lenne belőle konfliktus. Ilyen mondjuk nem szokott lenni, mindketten rendben vagyunk az ilyesmivel és én egézségesnek is tartom hogy mondjuk néha szórakozzunk külön vagy menjünk el valahova a barátainkkal, mindaddig amíg nem az van hogy mindent külön csinálunk.
2019. júl. 8. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!