Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek miért nincs PUA tábor?
1, A nőknek van 100 millió netes cikk és újság a dologhoz.
2, A nőknek elég megkérdezni pár pasit, akik lelkesen elkezdik mondani, hogy mit és hogy csináljanak. Aztán egy részük be is próbálkozik.
3, A nőknél amúgy is próbálkoznak, akkor is, ha semmit sem csinálnak.(Kivéve a gyk-n panaszkodó nőknél, akiknél amúgy próbálkoznak, csak szeretik magukat feleslegesen sajnáltatni.)
4, Felettem leírták: Ki a popó és a cici, aztán már mennek is a jelölések facebookon.
5, A nők társkeresési problémája általában abból áll, hogy nagyok az elvárásaik vagy rosszul választanak. Igazából ehhez csak minimálisan gondolkodni kell, felesleges hozzá tábor.
#13: Tehát ha jól értem, akkor azt állítod, hogy:
- ha egy férfi állítja magáról azt, hogy ő normális, de épp nincs kapcsolata, akkor biztosan hazudik
- ha nincs kapcsolatban, akkor biztosan alkalmatlan is rá, mivel ha alkalmas lenne, akkor ezt másik nők már felismerték volna?
Magyarul a férfiaknak nem hiszel (mert tuti csak hazudnak), de a többi nő hozzáállását teljesen tévedhetetlennek tartod?
Utolsó, szövegértelmezés nem megy? Én azt írtam: "a szingli férfiak többsége pedig csak azt hiszi magáról, hogy normális, de nem az." Nem azt írtam, hogy az összes szingli férfi nem normális. De valljuk be, ha társkeresőn kap egy nő 100 üzit mielőtt kétségbeesetten törli magát, abból 60-80 alapvetően selejt (értem ez alatt a szeretőt kereső nős pasikat, farokképeket, bunkókat, azokat akik két üzenet után már szexről beszélgetnek, azokat akikről a randin kiderül, hogy nőgyűlölő vagy egyszerűen idióta stb.) Aztán ott vannak azok,akik amúgy normálisak lennének, de nincs túl az exén, vagy nem is jön be neki nagyon a nő, de "ló nincs szamár is jó" alapon benne lenne együttjárásban, hogy legyen végre szex. Marad kb 10 normális aki kapcsolat szempontjából is az. De ebből lehet hogy egyikkel sem lennél összeillő pár. Lehet, hogy igen. Minden esetre tűt keresel a szénakazalban.
Fun fact: sehol sem állítottam, hogy a szingli nők között nincs rengeteg selejtes, mert ez sem igaz.
Az a baj, hogy nem ugyanazokról a férfiakról írsz jellemzést, akiket megnevezel. A nős pasik eleve nem szinglik, a farokképeket küldözgető kretének meg a bunkók pedig nem állítják magukról, hogy normálisak. Ők majdhogynem büszkék is arra, hogy "különlegesek", bátrak, egyéniek.
"Ha nem jársz szórakozó helyekre és nem vagy húsz éves, kevesen próbálkoznak be, leszámítva a selejtet."
Persze, mert férfiként ugyanaz az előítélet bennünk is megvan. Látunk egy 30-as csinos, kedves nőt, akkor az első ami eszünkbe jut róla, hogy biztosan kapcsolatban van. Miért mennénk oda hozzá? Ha egyedül van és ismerkedni szeretne, akkor adjon egyértelmű jelzéseket. Normális férfi nem szólítgat le neki tetsző nőket sem az utcán, sem a munkahelyen, sem sehol. Ez tiniknél és a 20-as évek elején rendben van, ott még viszonylag jó az esély, hogy egy szinglit talál meg.
Ne érts félre, nem panaszkodtam, hogy nem szólítanak le vagy ilyenek, csak arra akartam rávilágítani, hogy a nőknek sem egyszerű, ha valóban normális kapcsolatot keresnek.
Igazad van, a nős pasi nem szingli kategória, csak arra utaltam, mi történik társkeresőn.
És nem úgy értettem, hogy minden férfi hazudik, aki normálisnak vallja magát. Párkapcsolati szempontból kinek mi a "normális".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!