Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőknek miért nincs PUA tábor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek miért nincs PUA tábor?

Figyelt kérdés
Csomó olyan nőt ismerek, aki sikertelen az ismerkedésben, pont ugyanúgy mint a PUA férfiak... Nekik miért nincs ilyen segítség
2019. jún. 29. 20:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Minek?? Azt tábor nélkül is minden nő tudja, hogy ha kiteszi a mellét és a se.ggét, és feltűnően kelleti magát, akkor valaki biztos megdugja.
2019. jún. 29. 23:10
 12/19 anonim ***** válasza:
27%

1, A nőknek van 100 millió netes cikk és újság a dologhoz.

2, A nőknek elég megkérdezni pár pasit, akik lelkesen elkezdik mondani, hogy mit és hogy csináljanak. Aztán egy részük be is próbálkozik.

3, A nőknél amúgy is próbálkoznak, akkor is, ha semmit sem csinálnak.(Kivéve a gyk-n panaszkodó nőknél, akiknél amúgy próbálkoznak, csak szeretik magukat feleslegesen sajnáltatni.)

4, Felettem leírták: Ki a popó és a cici, aztán már mennek is a jelölések facebookon.

5, A nők társkeresési problémája általában abból áll, hogy nagyok az elvárásaik vagy rosszul választanak. Igazából ehhez csak minimálisan gondolkodni kell, felesleges hozzá tábor.

2019. jún. 29. 23:48
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó, kiegészíteném azzal, hogy a nők társkeresési problémájának fő oka, hogy a normális férfiak többsége kapcsolatban van, a szingli férfiak többsége pedig csak azt hiszi magáról, hogy normális, de nem az. Ha nem jársz szórakozó helyekre és nem vagy húsz éves, kevesen próbálkoznak be, leszámítva a selejtet. Mint írtam, nem fekszünk el akárkivel, ez okozza a problémát. Trükkökkel nem lehet társat szerezni egy életre.
2019. jún. 30. 09:23
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

#13: Tehát ha jól értem, akkor azt állítod, hogy:

- ha egy férfi állítja magáról azt, hogy ő normális, de épp nincs kapcsolata, akkor biztosan hazudik

- ha nincs kapcsolatban, akkor biztosan alkalmatlan is rá, mivel ha alkalmas lenne, akkor ezt másik nők már felismerték volna?

Magyarul a férfiaknak nem hiszel (mert tuti csak hazudnak), de a többi nő hozzáállását teljesen tévedhetetlennek tartod?

2019. jún. 30. 10:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Utolsó, szövegértelmezés nem megy? Én azt írtam: "a szingli férfiak többsége pedig csak azt hiszi magáról, hogy normális, de nem az." Nem azt írtam, hogy az összes szingli férfi nem normális. De valljuk be, ha társkeresőn kap egy nő 100 üzit mielőtt kétségbeesetten törli magát, abból 60-80 alapvetően selejt (értem ez alatt a szeretőt kereső nős pasikat, farokképeket, bunkókat, azokat akik két üzenet után már szexről beszélgetnek, azokat akikről a randin kiderül, hogy nőgyűlölő vagy egyszerűen idióta stb.) Aztán ott vannak azok,akik amúgy normálisak lennének, de nincs túl az exén, vagy nem is jön be neki nagyon a nő, de "ló nincs szamár is jó" alapon benne lenne együttjárásban, hogy legyen végre szex. Marad kb 10 normális aki kapcsolat szempontjából is az. De ebből lehet hogy egyikkel sem lennél összeillő pár. Lehet, hogy igen. Minden esetre tűt keresel a szénakazalban.

Fun fact: sehol sem állítottam, hogy a szingli nők között nincs rengeteg selejtes, mert ez sem igaz.

2019. jún. 30. 15:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem ugyanazokról a férfiakról írsz jellemzést, akiket megnevezel. A nős pasik eleve nem szinglik, a farokképeket küldözgető kretének meg a bunkók pedig nem állítják magukról, hogy normálisak. Ők majdhogynem büszkék is arra, hogy "különlegesek", bátrak, egyéniek.

"Ha nem jársz szórakozó helyekre és nem vagy húsz éves, kevesen próbálkoznak be, leszámítva a selejtet."

Persze, mert férfiként ugyanaz az előítélet bennünk is megvan. Látunk egy 30-as csinos, kedves nőt, akkor az első ami eszünkbe jut róla, hogy biztosan kapcsolatban van. Miért mennénk oda hozzá? Ha egyedül van és ismerkedni szeretne, akkor adjon egyértelmű jelzéseket. Normális férfi nem szólítgat le neki tetsző nőket sem az utcán, sem a munkahelyen, sem sehol. Ez tiniknél és a 20-as évek elején rendben van, ott még viszonylag jó az esély, hogy egy szinglit talál meg.

2019. jún. 30. 16:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Ne érts félre, nem panaszkodtam, hogy nem szólítanak le vagy ilyenek, csak arra akartam rávilágítani, hogy a nőknek sem egyszerű, ha valóban normális kapcsolatot keresnek.

Igazad van, a nős pasi nem szingli kategória, csak arra utaltam, mi történik társkeresőn.

És nem úgy értettem, hogy minden férfi hazudik, aki normálisnak vallja magát. Párkapcsolati szempontból kinek mi a "normális".

2019. jún. 30. 18:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Persze, értelek. Én sem állítom, hogy a nőknek egyszerű lenne. "Fiatalon" ez a probléma nem létezik, mert a fiúk odamennek a lányokhoz, akik közül sokan még egyedülállóak és nyitottak az ismerkedésre. Felnőttként viszont egyrészt már kevésbé nyitottak az emberek, másrészt meg ott a probléma mindkét részről: feltételezzük a szerintünk kapcsolatra alkalmas emberekről, hogy már kapcsolatban vannak. Nőknél szerintem ez még fokozottabban probléma, mert egyrészt sokan kínosnak érzik beismerni, hogy bár szeretnének párkapcsolatot, de még nem jött össze nekik, másrészt ha úgymond kiteszik a "szabad" jelzést, akkor tényleg rengeteg kretén meg fogja találni őket, amitől aztán végleg elmegy a kedvük (érthető módon). Ha viszont ők maguk nem aktívak, akkor szinte senki nem próbálkozik.
2019. jún. 30. 19:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, jól összefoglaltad :-)
2019. jún. 30. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!